Satu-lapsi-hierontaa Porvoossa

Lokakuusta alkaen tarjoan lapsijoogan lisäksi ihanaa Satu-lapsi-hierontaa täällä Porvoossa.

Poikani mielestä tekemäni satuhieronta on todella ihanaa ja rauhoittavaa.

Lapsille on tarjolla vain vähän hemmotteluhoitoja

Ennen Korona-aikaa vietin perheeni kanssa kolme talvea reppureissaten Kaakkois-Aasiassa. Suosikkimaamme on Thaimaa ja olenkin kertonut aiemmin meidän Trash Hero Koh Mak- kokemuksista siellä. Balilla taasen koin taianomaisia joogaelämyksiä. Reissussa ollessamme käyn ala-aste-ikäisen poikani kanssa yhdessä usein jalkahieronnoissa ja muissa hemmotteluhoidoissa. 

Kotimaassa satsaan itseeni ja käyn hieronnoissa ja erilaisissa hoidoissa laajalla skaalalla. Poikani ei kuitenkaan halua tulla Suomessa ollessamme hoitoihin mukaani. Koemme, että hoidot ovat kotimaassa enemmänkin suunnattu aikuisille. Reissussa ollessamme meidät hoidetaan aina samaan aikaan ja se on siellä ollessamme se meidän yhteinen juttu. Mielestämme lapsille on tarjolla vain vähän hemmotteluhoitoja.

Niinpä hemmottelen poikaani kotona erilaisilla hoidoilla. Hänen ehdoton suosikkinsa on satujen kerronta hieromalla. Siinä lähinnä piirrän sormillani hänen selkäänsä samalla kertoen hyvää tarinaa. Minulla on vilkas mielikuvitus ja olen hyvä kertoja, joten tarinat syntyvät minulta luonnostaan. Yhdessä tuumasimme miksei tällaista palvelua ole laajemmin saatavilla ja siitä keksin, että alan tarjoamaan nyt Porvoossa lapsille myös Satu-lapsi-hierontaa.

Nyt Porvoossa on tarjolla satuhierontaa lapsille.

Osaamiseni Satu-lapsi-hierontaan

Kokonaisvaltainen lapsijoogan ohjaajakoulutukseni perustui hatha-joogaan ja kehoterapiaan. Olen opiskellut mm. lapsen kehon anatomiaa ja sitä miten lapsi hahmottaa kehoaan. En ole koulutettu hieroja, vaan opiskellut satuhierontaa itsenäisesti kirjoista, netistä ja ihan vaan tekemällä sitä itse pojalleni. Tarjoamani Satu-lapsi-hieronta luokitellaan vaihtoehtohoidoksi eikä sillä ole tarkoitus pyrkiä samanlaisiin lopputuloksiin kuin perinteisellä lähinnä lihaksiin kohdistuvalla hieronnalla. Mielestäni Satu-lapsi-hieronta on ennenkaikkea rentouttava hemmotteluhoito lapsille.

Olen lukenut paljon satuhierontaan liittyvää kirjallisuutta.

Mitä Satu-lapsi-hieronta on?

Satu-lapsi-hieronta perustuu positiivisen kosketuksen ja tarinan kerronnan yhdistämiseen. Lähinnä piirrän sormellani lapsen selkään ja vähän myös muihin kehon osiin – kuten käsiin ja jalkoihin- tarinassa tapahtuvia asioita. Lapsi saa kokonaisvaltaisen elämyksen. Satu-lapsi-hieronta paitsi tuntuu mukavalta, se rentouttaa ja rauhoittaa lapsen hengitystä. Satu-lapsi-hieronta myös parantaa lapsen tietoista läsnäoloa ja lisää keskittymiskykyä.

Hieron ja silitän paljon koiranpentuani, se rauhoittuu nopeasti kosketuksestani.

Hoitopaikkoina toimivat Jooga Porvoon hoitohuone ja kotini

Ohjaan 10-13-vuotiaille lapsille joogaa torstaisin klo 16.00-16.45 Jooga Porvoossa os. Rauhankatu 33, 06100 Porvoo. Samasta toimipaikasta löytyy myös hoitohuone, jota vuokraan lokakuusta alkaen joka toinen perjantai-iltapäivä Satu-lapsi-hierontaan. Satu-lapsi-hierontaa on saatavilla aina parillisten viikkojen perjantaisin klo 15.30-18.20 välisenä aikana. Ensimmäinen hoitopäiväni on siis perjantaina 8.10.2021. 

Satuhieronta rauhoittaa ja rentouttaa.

Perjantain hoitoajat Jooga Porvoossa ovat aina alkaen:

Klo 15.30

Klo 16.00

Klo 16.30

Klo 17.00

Klo 17.30

Klo 18.00

Hoitoaika on 20 minuuttia ja se sisältää lyhyen aloitus-ja lopetuskeskustelun. Suosittelen saapumaan Satu-lapsi-hierontaan hyvissä ajoin noin 5-10 minuuttia ennen hoitoaikaa. Näin lapsi saa hetken omaa aikaa rauhoittua ennen hoitoon tulemista. Mukaan voi ottaa halutessaan oman pehmolelun. Satu-lapsi-hieronta tehdään vaatteet päällä joko maaten tai istuen. Päälle kannattaa pukea ohut puuvillapaita, jonka läpi kosketus tuntuu mukavalta.

Ystävilleni ja tutuilleni tarjoan Satu-lapsi-hierontaa myös kotonani, johon olen tehnyt kokonaan oman hoitohuoneen. Näitä aikoja on tarjolla joustavasti oman kalenterini mukaan. Kotonani lapsi saa hoitoon tullessaan halutessaan myös tervehtiä suloista Coco joogakoiranpentuani

Satu-lapsi-hieronta on suunnattu kaikenikäisille lapsille. Hoitoon saa tulla vanhemman kanssa tai yksin, ihan miten lapsi haluaa. Kerroin yhdelle äidille Satu-lapsi-hieronnasta ja hänen mielestään se kuullosti niin ihanalta, että hän haluaisi itsekin tulla hoitoon. Myös aikuiset ovat tervetulleita, vaikka palvelu onkin suunnattu ensisijaisesti lapsille. Poikani ehdotti, että voisin kertoa aikuisille oikein hurjia tarinoita. 😉

OSTA SATU-LAPSI-HIERONTA TÄSTÄ

Satu-lapsi-hieronnan varaaminen, hinta ja maksaminen

Satu-lapsi-hieronta-aika tulee varata hyvissä ajoin, vähintään viikkoa (7 vrk) ennen. Varaaminen tapahtuu laittamalla minulle sähköpostia malina@maliyoga.fi tai WhatsApp-viestiä/tekstaria numerooni 041-523 0593 / Malina.

Satu-lapsi-hieronta maksaa 25,00 euroa (sis. Alv 24%) kerta. Hoito maksetaan etukäteen ostamalla MaliYogan verkkokaupasta Satu-lapsi-hieronta-palvelu (maksutapoina toimivat verkkopankki tai luottokortti) tai käteisellä tasarahalla hoidon yhteydessä.

Sydämellisesti tervetuloa Satu-lapsi-hierontaan! Myös kaikille lasten joogatunneilleni mahtuu vielä eli tervetuloa uudet lapset vaikka kertamaksulla kokeilemaan lapsijoogaa!

Tervetuloa Satu-lapsi-hierontaan ja lapsijoogaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *