Teemapäivät ja kurssit

Lempeä Astanga – alkeiskurssi lauantaina 13.4. klo 13:00-16:00

Lempeä Astanga yhdistää Astanga joogan voiman ja dynamiikan lempeyteen ja ymmärtämiseen. Lempeä Astanga ei ole pelkästään fyysinen harjoitus; se avaa mahdollisuuden tutkia mielen ja kehon yhteyttä. Voimakkaista liikkeistä huolimatta Lempeä Astanga opettaa kuuntelemaan kehoa ja löytämään lempeyden voiman harjoituksessa. 

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan osallistujille tasapainoinen kokemus kehon ja mielen hyvinvoinnista. Kurssilla käydään läpi mm. Astangan perusteet, historia, hengitys, aurinkotervehdykset, ensimmäisen sarjan seisoma-asanat, istuma-asanoita, loppuliikkeet, loppurentoutus, drishti (katseen piste) , mantrat ja bandhat (lihaslukot). Tarkoitus on löytää lempeyden voima omasta harjoituksesta.

Kurssi löytyy MaliYogan Varaa heti-järjestelmästä nimellä ”aikuisten teemapäivä”.

Yin jooga-brunssi-sointukylpy sunnuntaina 28.4.24 klo 11.00-14.30

MaliYogan aikuisten teemapäivät ovat todellisia hemmottelupäiviä vaihtuvilla teemoilla. Seuraava teemapäivä on ”Yin jooga-brunssi-sointukylpy” sunnuntaina 28.4.2024 klo 11.00-14.30.

Teemapäivä alkaa 90 min miitaisella Yin joogatunnilla. Yin-jooga on rauhallista, rentouttavaa ja passiivista joogaa. Yhdessä asennossa ollaan keskimäärin 3-5 minuuttia. Yin-joogassa asanoita tuetaan blokkien ja bolsterin avulla. Kaikki tarvikkeet löytyvät joogastudiolta. Joogamattoina on ylelliset ja lämpimät merinovillamatot. Yin-joogatunnille pukeudutaan lämpimiin ja joustaviin vaatteisiin, villasukat saa ottaa mukaan. Joogatunti sopii ensikertalaisille,

Tämän jälkeen siirrymme herkuttelemaan brunssille. Pöytä on katettu runsailla herkuilla. Tarjoilut ovat kasvisruokaa (ei vegaanisia, ei gluteenittomia). Ilmoita mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot suoraan Malinalle.

Brunssin jälkeen on aika ottaa makoisat päivälevot. Luvassa on 60 min mittainen sointukylpy eli äänimaljarentoutus, jonka aikana Malina soittaa tiibetiläisiä äänimaljoja, kongia, sadekeppiä, kosheja, thingsoja ja muita soittimia.

Teemapäivän hinta 65,00 € (sis. alv 24%) maksetaan kertamaksuna ilmoittautumisen yhteydessä varaa heti-järjestelmässä. Maksettuasi tunnin varaa se sitten vielä käyttäen maksuun ostamaasi prepaid-korttia. Onnistuneesta varauksesta tulee sähköpostiisi vahvistus. Jos et saa vahvistussähköpostia, laita viestiä +358415230593 / Malina.

Ohjelma:

Klo 11.00-12.30 Aamupäivän hellivä Yin jooga

Klo 12.30-13.30 Herkullinen brunssi

Klo 13.30-14.30 Äänimaljarentoutus eli sointukylpy