Uuden joogastudion avaaminen Vanhaan Porvooseen

Uuden joogastudion avaaminen Vanhaan Porvooseen (osoitteeseen Mannerheiminkatu 4, 06100 Porvoo) on suuri unelmani.

Uuden joogastudion avaaminen on suuri unelmani.

Joogastudion tilan löytyminen

Olen etsinyt omaa tilaa joogastudiolle jo jonkin aikaa. Tässä viimeisen vuoden aikana on tullut käytyä katsomassa jos jonkinlaisia tiloja. Kaikissa on aina ollut enemmän tai vähemmän ”vikoja” miksi en ole ollut niistä kiinnostunut. Kiinnostavat tilat taasen eivät ole mahtuneet budjettiini tai huipputilat ovat vain menneet minulta sivu suun. Muistan hokeneeni viimeisimpien pettymysten jälkeen: ”Ei haittaa, kyllä parempaa on vielä minulle tulossa.”

Hyvää kannattaa odottaa.

Täydellinen joogastudion tila Vanhassa Porvoossa

Syyslomalla olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kävin katsomassa kaikkien aikojen ihaninta vastaremontoitua 80 m2:n liiketilaa huippusijainnilla Vanhassa Porvoossa. Se oli kuin luotu joogatoimintaani. Tila teki minuun niin suuren ensivaikutuksen, etten ollut milloinkaan mitään vastaavaa kokenut. Suorastaan lumouduin näkemästäni. Sen yksinkertaisesti vaan tietää, kun oikea osuu kohdalle. Asiat tapahtuivat todella nopeasti ja sain jo marraskuun alussa uuden joogastudion avaimet.

MaliYogan joogastudion tila on mielestäni lumoava.

Kiireinen marraskuun alku

Minullahan on kokonaan toinen päätyö yrittäjänä ja se on pitänyt minut kiireisenä viime aikoina. Olen ollut työ-ja koulutuskeikoilla marraskuussa mm. Kuopiossa ja Naantalissa. Aikaa minulla ei ole ollut paljoakaan ylimääräistä. 

Olen aikoinani avannut viisi omaa kahvila-ravintolaa ja ajattelin, että joogastudion avaamisessa olisi yhtä iso homma. Onneksi luuloni osoittautuivat täysin vääriksi. Uuden joogastudion avaaminen Vanhaan Porvooseen on käynyt todella helposti, asiat ovat vain soljuneet.

MaliYogassa on upouusi keittiö ja sieltä kauniit näkymät Vanhaan Porvooseen.

Joogatarvikkeiden ja välineiden hankkiminen uuteen joogastudioon

Joogamattoja miettiessä ajattelin ensi hankkia Mandukan matot. Tulin toisiin ajatuksiin, kun kävin porvoolaisen Sarwa Yogan myymälässä. Sain sieltä mukaani näytepalat joogamatoista ja bolstereista. Mallasin niitä joogatilan seinien ja lattian väriin. Lopulta päädyin tilaamaan Sarwa Yogalta ihanat turkoosit bolsterit, tummansiniset joogamatot, korkinväriset blokit ja ihanat luomumerinovillamatot hoitoalustoiksi. Sarwa Yogalta sain kaupan päälle suloiselle joogakoira Cocolle oman pienen mittojen mukaan tehdyn joogamaton. 

Mallailin Sarwa Yogan bolstereiden ja joogamattojen mallipaloja MaliYogan seinien ja lattian väreihin.

Uuden joogastudion kalustaminen ja sisustaminen porvoolaisten yritysten tuotteilla

Uuden joogastudion kalustaminen ja sisustaminen on ollut mieluisaa tekemistä. Halusin tilaan jotain uutta, jotain vanhaa, jotain kierrätettyä ja paljon turkoosia. Luonnollisesti keskitin ostoni pääasiassa porvoolaisiin yrityksiin. Olenkin saanut loistavaa palvelua, ruhtinaallisia alennuksia ja hyviä vinkkejä. Kiitän mm. seuraavia yrityksiä, joista olen hankintoja tehnyt: Sasu`s Playhouse, Sessak, Sarwa Yoga, Porvoon Ekokauppa, P-merkki, Eurokangas Porvoo, Plantagen Porvoo, K-citymarket Porvoo, K-Rauta Porvoo ja Tokmanni Porvoo.

Löysin MaliYogan naapurista Sasu`s Playhousesta upean ison tiikkipöydän, jonka ympärille hankin kierrätettynä 12 tuolia.

Sisustamisessa kaikki on mennyt uskomattoman helposti ja sujunut kuin valssi. Olen nähnyt unissa ja meditoidessa joogastudioon liittyviä asioita. Esimerkiksi salin valkoiset pallolamput tulivat uneeni ja ne löytyivät heti seuraavana päivänä alennuksella. Jännällä tavalla kaikki sisustuselementit, kankaat, huonekalut ja värit sointuvat keskenään. Ne sopivat tilaan täydellisesti. Tuntuu siltä kuin tässä prosessissa olisi korkeammat universumin voimat olleet apunani laittamassa kaiken tapahtumaan niin helposti, nopeasti ja kauniisti. 

Joogastudion pallolamput näin unessani.

Uuden joogastudion markkinointi

Uuden joogastudion markkinoinnin aloitin avaamalla MaliYogalle oman Instagram-tilin. Tervetuloa seuraamaan ja rakentamaan joogastudiota kanssani. On ollut kivaa postailla siellä. Markkinoinnissa panostan SoMeen ja kotisivujen hakukonenäkyvyyteen.

Halusin MaliYogalle näyttävät ja kauniit graafikon suunnittelemat käyntikortit. Minulla oli helsinkiläisen graafikko Jenni Kolin kanssa sovittuna palaveri ihan toisen asian puitteissa. Siinä neuvottelun aikana kysäisin häneltä olisiko hänellä aikaa, kiinnostusta ja mahdollisuutta toteuttaa minulle pikaisella aikataululla MaliYogan käyntikortin suunnittelu. Jenni vastasi myöntävästi ja muutaman arkipäivän kuluttua sähköpostissani oli mielestäni täydellinen käyntikortti. Jenni sanoi, että hän haluaa tulla ehdottomasti kokeilemaan Soundful Yin® -joogaa tunnilleni Helsingistä asti.

Jenni Koli teki minulle upeat käyntikortit.

Markkinoinnissa tärkeää on myös näkyvyys. MaliYogan ulko-oven ikkunaan ja sen päällä olevaan yläikkunaan tilasin mainosteipit P-merkistä. Eurokankaasta löysin vielä alennuksesta ihanan turkoosin verhokankaan, jonka jossain vaiheessa ompelen oven ikkunaan verhoksi. Niin sitten on joogastudion ulkonäkyvyys kunnossa.

MaliYogan sisäänkäynti on osoitteessa Mannerheinimkatu 4.

Intian joogamatkalle hakemaan oppia ja energiaa

Kahdessa viikossa olen saanut MaliYogan uuden joogastudion avaamiseen liittyvät kaikki tärkeimmät asiat tehtyä. Olen häkeltynyt miten hyvässä mallissa kaikki tosiaan nyt jo onkaan. Kiitän perhettäni, ystäviäni, asiakkaitani, yhteistyökumppaneita ja kaikkia ihania ihmisiä avusta ja kannustuksesta.

Kaikki ketkä ovat tähän mennessä uudessa joogastudiossani käyneet, ovat pitäneet näkemästään. Olen joogannut siellä yksin, poikani, lasten ja ystävieni kanssa. Onpa siellä jo yksi yksityistuntikin ehditty pitää. Joogastudiossa on todella hyvä energia ja upea akustiikka äänimaljoille

Tänään lähden joogamatkalle Intiaan hakemaan lisää joogaoppia ja ennenkaikkea rentoutumaan. Aion tankata itseni täyteen aurinko-ja joogaenergiaa. Reissuun lähden lähes tyhjällä rinkalla, koska toivon löytäväni tuliaisiksi sieltä joitain ihania kankaita, pieniä patsaita, äänimaljoja ja koriste-esineitä MaliYogaan.

MaliYoga on jo lähes valmis.

MaliYogan uuden joogastudion avajaiset lauantaina 10.12.2022 klo 12:00-15:00

MaliYogan uuden joogastudion avajaiset pidän lauantaina 10.12.2022 klo 12:00-15:00. Sydämellisesti tervetuloa! Avajaisten jälkeen alkaa toiminta pyörimään täysillä. Avajaisviikolla avaan ensimmäisten viikkojen ajanvarauskalenterin. Sieltä pääsee sitten ostamaan ja varaamaan mm. joogatunteja, sointukylpyjä, teematunteja ja äänimaljahoitoja. Joulukuussa pidän muuten suositun ”Lapsijoogaa ja joulukorttiaskartelua”-teematunnin sovellettuna myös aikuisille ”Yin joogaa ja joulukorttiaskartelua”. Nähdään siis joulukuussa uudella ihanalla Vanhan Porvoon joogastudiolla! 

Tervetuloa avajaisiin lauantaina 10.12.22 klo 12:00-15:00.

2 vastausta artikkeliin “Uuden joogastudion avaaminen Vanhaan Porvooseen”

  1. Hei,

    Käykö teillä Edenred? Yrityksemme sijaitsee aivan naapurissasi, ja meillä on monta joogasta kiinnostunutta ja kaikilla (16) käytössä Edenred. Voisin kuvitella useamman innostuvan käymään, jos Edenred käy maksutapana. Se on siis entinen Smartum. Sopimus on ymmärtääkseni varsin helppo tehdä. Olisi huippua jos sitä voisi käyttää teilläkin!

    1. Hei!

      Kiitos kommentista ja hyvästä vinkistä. Harkitsen vakavasti Edenretien vastaanottamista yhtenä maksutapana. Alan selviittämään asiaa. Tervetuloa joogaamaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *