Lapsijoogan ohjaajakoulutus alkaa Porvoossa

Olen enemmän kuin innoissani ilmoittaessani, että lapsijoogan ohjaajakoulutus käynnistyy Porvoossa nyt keväällä 2024! Koulutus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle lasten maailmaan ja oppia ohjaamaan heitä joogan ihmeelliseen maailmaan.

Lapsijoogan ohjaajakoulutus käynnistyy Porvoossa keväällä 2024.

Miksi lapsijooga?

Lapsijooga on voimakas työkalu, joka edistää lasten fyysistä, henkistä ja emotionaalista hyvinvointia. Se auttaa lapsia löytämään tasapainoa, voimaa ja luovuutta sekä kehittämään keskittymiskykyä ja itsetuntemusta. Lapsijooga on myös hauska ja interaktiivinen tapa oppia. Se kannustaa lasten mielikuvitusta ja leikkimielisyyttä. Lapsijoogan avulla lapset voivat oppia ilmaisemaan itseään ja yhdistämään kehon ja mielen tasapainon.

Lapsijooga edistää lasten fyysistä, henkistä ja emotionaalista hyvinvointia.

Miksi valita juuri MaliYogan lapsijoogan ohjaajakoulutus Porvoossa?

Koulutus on suunniteltu tarjoamaan kattava ja käytännönläheinen lähestymistapa lapsijoogan opettamiseen. Koulutuksen aikana opit monipuolisia ja luovia tapoja ohjata joogaa lapsille eri ikäkausina. Kurssi sisältää teoriaa, käytännön harjoituksia, ryhmäkeskusteluja ja havainnointia, jotka auttavat sinua kehittämään tarvittavia taitoja ja ymmärrystä lasten joogasta. 

Vanhan Porvoon idyllinen ja inspiroiva ympäristö tarjoaa täydellisen paikan koulutukselle. MaliYogan joogastudio huokuu hyvää energiaa ja tarjoaa rauhallisen paikan ja upeat puitteet oppimiselle.

MaliYogassa on loistavat puitteet Lapsijoogan ohjaajakoulutukselle.

Porvoon Lapsijoogan ohjaajakoulutuksen kouluttajana Malina

MaliYogan Lapsijoogan ohjaajakoulutuksen kouluttajana toimii Malina Pursiainen, jolla on usean vuoden kokemus lapsijoogan ohjauksesta ja koulutustyöstä. Malina on kierrellyt kouluissa ohjaamassa joogaa, pitänyt monena kesänä Helsingin Astangajoogakoulun kesäretriiteillä 3-12-vuotiaille lapsille joogaa, tarjoaa Porvoon harrastamisen mallin kautta tällä hetkellä kaksi viikkotuntia Joogaa 6.-9. luokkalaisille porvoolaisille koululaisille ja lisäksi Malina ohjaa viidettä vuotta omaa ryhmää lapsijoogaa 7-12-vuotiaille lapsille. 

Malinalla on usean vuoden kokemus lapsijoogan ohjauksesta ja koulutustyöstä.

Kuka voi osallistua?

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään lasten kanssa ja jakamaan joogan iloa ja hyötyjä heidän kanssaan. Aiempi kokemus joogasta ei ole välttämätöntä, mutta avoin mieli ja halu oppia uutta ovat tärkeitä. 

Lasten kanssa työskenteleville: Varhaiskasvatuksen ja ala-asteen opettajille, avustajille, iltapäiväkerho-ohjaajille, sote-alan ammattilaisille.

Joogeille: Intohimoisille joogeille, joogaohjaajille tai sellaiseksi haluaville.

Vanhemmille: Äideille, isille, mummuille, vaareille, kummeille tai muille lapsille tärkeille aikuisille.

Lapsijoogan ohjaajakoulutus sopii hyvin esim. varhaiskasvatuksen ja ala-asteen opettajille, avustajille, iltapäiväkerho-ohjaajille ja sote-alan ammattilaisille.,

Koulutusohjelman yksityiskohdat 

Koulutusohjelma on suunniteltu tarjoamaan osallistujille kattava ja syvällinen ymmärrys lapsijoogan opettamisesta. 

Kurssin aikana käsitellään muun muassa seuraavia aiheita: 

  • Lasten kehityksen ymmärtäminen eri ikäkausina ja sen vaikutus joogan opettamiseen.
  • Turvalliset ja tehokkaat joogaharjoitukset eri ikäisille lapsille. 
  • Tarinoiden tekeminen ja käyttäminen joogatunneilla. 
  • Meditaatio-, mielikuva-, hengitys- ja rentoutusharjoitukset lapsille. 
  • Lasten erityistarpeiden huomioiminen joogatunneilla, kuten erityistä tukea tarvitsevat lapset ja lapset, joilla on haasteita keskittymisessä. 
Lapsijoogassa ei tehdä näin haastavia asnaoita. Kuvassa Astangajoogan Ardha Baddha Padmottanasana.

Osallistujien palaute 

Aiemmat osallistujat ovat antaneet positiivista palautetta Malinan järjestämistä kursseista ja koulutuksista. He ovat kiitelleet Malinaa lämpimästä ja kannustavasta opetustyylistä sekä koulutuksen monipuolisesta sisällöstä. Malinalla on kyky antaa osallistujille rohkeutta ja luoda varmuutta. 

Tervetuloa ohjaamaan iloa ja hyvinvointia lasten maailmaan!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot 

Ilmoittautuminen lapsijoogan ohjaajakoulutukseen Porvoossa on avoinna nyt. Lisätietoja kurssista, aikatauluista ja hinnoista löydät MaliYogan verkkosivuilta. Älä missaa tätä mahdollisuutta aloittaa uusi seikkailu lasten joogan parissa ja syventää osaamistasi ohjaajana! Tule mukaan matkalle, jossa yhdistyvät luova ilmaisu ja hyvinvointi. Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi tällä ainutlaatuisella koulutuksella, joka voi muuttaa sekä sinun että lasten elämän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *