Esittely

Nimeni on Malina ja lapsena minua kutsuttiin lempinimellä Mali. Mali on thai-kieltä ja tarkoittaa suomeksi kukkaa. Rakastan kukkia ja joogaa. Olen MaliYogan omistaja, yin-jooga-ohjaaja, Soundful Yin® -joogaohjaaja, kokonaisvaltainen lapsijoogan ohjaaja, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja.

Tutustuin joogaan jo parikymmentä vuotta sitten ja pikku hiljaa rakkaasta harrastuksesta on tullut minulle elämäntapa. Koska jooga-asanat tekevät ihmeitä keholleni ja meditointi antaa mielenrauhaa, halusin antaa joogan myös ala-asteikäiselle pojalleni. Porvoossa ei vuonna 2019 ollut tarjolla säännöllisiä lapsijoogan viikkotunteja, joten minun ei auttanut muu kuin kouluttautua itse lapsijoogan ohjaajaksi. Siitä saakka olen tarjonnut Porvoossa lapsille joogaa eri paikoissa.

Lapsijoogatunneillani käyneiden lasten vanhemmat alkoivat ajan myötä kyselemään minulta voisinko tarjota heillekin aikuisten joogatunteja. Lapsilla on aina niin kivaa joogassa ja he ovat ihanan rauhallisia ja onnellisia tuntien jälkeen. Niinpä koin kutsumuksekseni jatkaa joogaopintojani yin-joogan ja äänimaljojen parissa. Nyt tarjoan joogapalveluita lapsille, aikuisille ja yrityksille.

Joulukuussa 2022 avasin oman ihanan joogastudion ja hyvinvointitilan Vanhassa Porvoossa (sisäänkäynti: Mannerheiminkatu 4). Joogastudio sijaitsee By Pia´s-vaateliikkeen vieressä ja sinne on helppo tulla niin autolla kuin bussilla. Tila on kooltaan 80 m2, se on rauhallinen ja tunnelmallinen. MaliYoga on unelmieni täyttymys ja rakkausprojektini, jota toteutan suurella sydämellä. Tervetuloa!

Kauniissa Vanhassa Porvoossa on nyt tarjolla joogaa ja hyvinvointia.