Luova jooga

Luova jooga yhdistää asanat, lyhyet liikesarjat ja vapaan luovan liikkeen musiikin avulla. Se antaa osallistujille mahdollisuuden ilmaista itseään vapaasti ja luovasti liikkeen kautta. Luova jooga voi auttaa lisäämään kehotietoisuutta, edistää henkistä hyvinvointia ja tarjota tavan vapauttaa stressiä ja jännitystä kehosta ja mielestä.

Tuo mukanasi oma joogamatto tai voit käyttää maksutta joogastudion tummansinisiä joogamattoja. Luovan joogan tunnilla ollaan paljain varpain ja pukeudutaan joustaviin vaatteisiin, liikkuessa voi tulla lämmin.

Luovaan joogaan ei tarvitse aiempaa kokemusta eli tunti soveltuu mainiosti ensikertalaisille.

Ryhmän maksimikoko on 10 henkilöä. Viikkotunnin kesto on 60 min ja se maksetaan kertamaksuna, 5-kerran kortilla tai 10-kerran kortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Sama kortti käy myös Yin joogan ja Lempeän Astangan viikkotunnille. Maksa tunti ensin ja varaa se sitten vielä käyttäen maksuun ostamaasi prepaid-korttia. Onnistuneesta varauksesta tulee sähköpostiisi vahvistus. Jos et saa vahvistusta, ota yhteyttä Malinaan p.041-5230593 tai malina@maliyoga.fi.

Luovan joogan viikkotunti on yleensä keskiviikkoisin klo 19.00-20.00. Varaa heti-järjestelmässä on aina ajankohtaiset tuntitiedot.

Lue lisää ”Luovaa joogaa Porvoossa”

”Eilinen Luova jooga oli täyskymppi! Mieletön tila, ohjaaja, musiikki (nappivalinta), tunnin rakenne ja luovuus. Se mitä keho on ehkä kaivannut jo kauan…mieli myös. Hartiani ovat soljuvammat kuin koskaan, ikuisuusjumi tuntuu hellittäneen hieman. Lisää tätä! Kiitos kaikesta Malina ja MaliYoga.”

Johanna