Syksyn 2021 lapsijoogaa Porvoossa – ilmoittautuminen on alkanut

Koulut ja eskarit alkavat meillä täällä Porvoossa ensi viikolla ja lapsijoogatunnit starttaan sitä seuraavalla viikolla 33. Nyt on aika ilmoittautua syksyn lapsijoogatunneille, tarjontaa on enemmän kuin koskaan ennen.

Olen täynnä kesän hyvää energiaa ja odotan innolla syksyä ja lastenjoogatuntejani.

Hellekesänä joogasin paljon ja pidin lapsijoogaa kesäretriitillä Houtskarissa

Toivottavasti kesä oli kaikilla ihana. Nautin suunnattomasti helteistä. Joogaaminen oli helppoa ja tuli ihan sellainen olo kuin olisin ollut Balilla. Lämpöä ja aurinkoa riitti. 

Olin heinäkuun ensimmäisen kokonaisen viikon Helsingin Astanga Joogakoulun kesäretriitillä Houtskarissa ja opetin siellä lapsille joogaa. Kokemus oli kaiken kaikkiaan todella upea. Minulla oli siellä mahtavat oppilaat ja pidimme hauskaa. Ihanat muistot kantavat.

Kesäsunnuntain joogaa Lapinlahden Lähteen Cafe Metsäpaahtimon terassilla.

Heinäkuun viimeisenä sunnuntaina joogasin Lapinlahden lähteen Cafe Metspaahtimon terassilla meren äärellä. Joogaopettajani Heidi Parviainen piti siellä kesäsunnuntait Astagajoogaa. Paikka oli ihan mieletön ja herkullisen aamiaisen jälkeen jatkoin sieltä poikani kanssa Linnanmäelle hurvittelemaan ja katsastamaan Linnanmäen kahvila-ja ravintolatarjonnan.

Kesällä kävin Linnanmäellä poikani kanssa.

Kesällä hoidin ja koulutin Coco-koiranpentuani

Meille tuli kesän alussa suloinen koiranpentu Coco, josta aioin kouluttaa lapsijoogakoiran. Elämä Cocon kanssa on tällä hetkellä varsin mukavaa. Koiranpentu on jo sisäsiisti ja yleensä antaa meidän nukkua yöt ilman herätyksiä tarpeille. Olen opettanut Cocolle jo monia asioita ja sillä on hyvä luonne. Coco ei hauku paljoakaan ja se rakastaa lapsia. Uskon, että sillä on kaikki tarvittavat ominaisuudet hyväksi lapsijoogakoiraksi. Tosin vielä menee aika pitkä aika ennen kuin voin Cocon ottaa turvallisesti tunneille mukaan, joten ainakin tämä vuosi joogataan ihan vaan lasten kesken.

Coco koiranpentuni on nyt 15 viikkoa vanha.

Lasten joogatunnit 6-9-vuotiaille Porvoossa tiistaisin ja torstaisin

Aloitan 17.8.21 lasten viikottaiset joogatunnit. Tiistaisin joogamme 6-9-vuotiaiden lasten kanssa klo 17.00-17.45 Open Yoga Porvoossa / Linnunlaulussa (os. Asentajantie 8, 06150, Porvoo). 

Torstaisin klo 17.30-18.15 pidän Porvoon Vanhassa kaupungissa Ida Maria B&B Juhlatilassa (os. Jokikatu 49, 06100 Porvoo) lapsijoogaa 6-9-vuotiaille.

Molempiin ryhmiin otan max. 12 lasta ja vähintään kuusi pikkujoogia tulee olla, että ryhmä toteutuu. Olen jo saanut ensimmäiset ilmoittautumiset ja lisää otan mielelläni vastaan malina@maliyoga.fi tai p.041-523 0593. Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita, eikä omaa joogamattoa. Olen kesällä ostanut lapsille omat uudet matot Ida Maria B&B Juhlatilaan.

Torstaisin klo 17.30-18.15 joogaan 6-9-vuotiaiden lasten kanssa Ida Maria B&B Juhlatilassa Vanhassa Kaupungissa.

6-9-vuotiaiden lasten joogatuntien hinnasto:

Kertamaksu 10,00 € (voi tulla sillon, kun tunnilla on tilaa eli pitää varmistaa aina etukäteen)

Viiden kerran kortti 45,00 € voimassa 2 kk ostohetkestä

Kymmenen kerran kortti 80,00 € voimassa 3 kk ostohetkestä (kaikki hinnat sisältävät Alv 10%). 

Sisaruksille voi ostaa yhteisen kymmenen kerran kortin, mutta se on voimassa vain 2kk ostohetkestä,

Kortit voi ostaa kätevästi verkkokaupastani tai maksaa käteisellä ennen tunnin alkua. Jos korona tulee taas sulkemaan joogasalit, annan korteille lisää voimassaoloaikaa tai voimme sopia Zoom-joogatunneista. Pyrin olemaan joustava maksuasioissa, vaikka Korona kurittaakin joogakoulujen toimintaa.

6-9-vuotiaiden lasten joogatuntien maksut voi hoitaa kätevästi verkkokaupastani.

Lasten joogatunti 10-13-vuotiaille Jooga Porvoossa torstaisin

Syyskuussa alkaa 10-13-vuotiaille lapsille joogatunnit torstaisin klo 16.00-16.45 Jooga Porvoossa keskustassa (os. Rauhankatu 33, 06100 Porvoo). Tälle tunnille ilmoittautuminen ja maksut tapahtuvat Jooga Porvoon kautta, minä vain pidän tunnit. 

Jooga Porvoon uusissa tiloissa versoo kohta myös lapsijoogaa.

Jooga Porvoon avajaiset lauantaina 28.8.21 ja maksuton lapsijoogan näytetunti 10-13-vuotiaille

Jooga Porvoo muuttaa Kirkkokadulta Rauhankadulle uusiin isompiin toimitiloihin. Parhaillaan siellä on meneillä remontti ja minäkin olen lupautunut sinne maalaushommiin. Lauantaina 28.8. alkaen klo 11.00 siellä on avajaiset. Pidän avajaisissa klo 11.00-11.30 maksuttoman lapsijoogan näytetunnin 10-13-vuotiaille lapsille. Sinne saa tulla kokeilemaan lasten joogaa. Aiempaa kokemusta ei tarvita ja joogamatotkin löytyvät salilta. Koska näytetunnille voi tulla vain maksimissaan kymmenen lasta, tulee tunnille ilmoittautua etukäteen Jooga Porvoon sähköpostiin info@joogaporvoo.fi. Luvassa on muutakin ohjelmaa, vapaamuotoista tutustumista ja jutustelua. Toivottavasti nähdään syyskauden avajaisissa! Sydämellisesti tervetuloa!

Jooga Porvoon avajaisissa 28.8.21 klo 11.00-11.30 on maksuton näytetunti 10-13-vuotiaille lapsille.

Jooga & Mala & Villiruoka-kurssi nyt viikonloppuna Porvoossa

Osallistun joogaopettajani Heidi Parviaisen ja joogakaverini keramiikkataiteilija Catharina Forströmin järjestämälle Jooga & Mala & Villiruoka-kurssille nyt viikonloppuna. Odotan innolla tätä miniretriittiä, joka järjestetään samassa Ida Maria B&B juhlatilassa, jossa joogaamme lasten kanssa yhdessä syksyllä. Kurssilla mm. teemme rudraksha-helmistä ja puolijalokivistä oman malan.

Tänä aamuna alkaen klo 6.00 Heidi piti siellä Mysore-tunnin johon osallistuin. Oli kerrassaan tunnelmallinen ja kaunis paikka joogata. Ihailin harjoituksen aikana kaunista jokimaisemaa ja puisen sisäkaton upeita maalauksia.

Tunnelmaa tämän aamun Heidi Parviaisen Mysore-tunnilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *