Lasten joogasynttärit Porvoossa

Lasten synttärit ovat aina vuoden kohokohta ja niihin halutaan usein panostaa. Jos etsitte rauhallista ja intensiivistä tekemistä lapsenne synttäreille, niin silloin kannattaa ehdottomasti kokeilla MaliYogan Lasten joogasynttäreitä.

Lasten joogasynttärit ovat ihanan rauhalliset.

Kokemusta Lasten liikunnallisten synttäreiden vetämisestä

Minulla on ollut viisi kahvila-ravintolaa ja yksi niistä oli Cafe Tikru, joka sijaitsi Vantaalla Tikkurilan TiikeriAreenalla. Kahvilani tarjosi Lasten liikunnallisia synttäreitä, joissa mm. pelattiin sählyä, temppuiltiin voimistelusalissa ja herkuteltiin. Synttärit olivat todella onnistunut konsepti ja meillä oli usein viidet Lasten liikunnalliset synttärit viikossa. Synttäreiden ohjaajana toimin aina minä tai joku kahvilani työntekijöistä. Niinpä minulle on kertynyt useiden vuosien ajalta paljon kokemusta lasten synttäreiden vetämisestä ja ohjaamisesta.

Lapset rakastavat temppuilua ja jooga-asentoja.

Ida-Maria B&B Juhlatila on tunnelmallinen juhlapaikka Porvoon Vanhassa kaupungissa

Nykyään tarjoan Lasten joogasynttäreitä. Juhlapaikkana toimii tunnelmallinen Ida-Maria B&B Juhlatila Porvoon Vanhassa kaupungissa osoitteessa Jokikatu 49. Siellä muuten joogaan aina torstaisin 6-9-vuotiaiden lasten kanssa klo 17.30-18.15. Juhlatila on todella uniikki, kaunis ja tunnelmallinen tila, joka sopii täydellisesti lasten rauhallisten joogasynttäreiden pitopaikaksi. Olemme lasten kanssa isossa salissa ja halutessaan vanhemmat voivat vaikka nauttia teetä viereisessä pienessä huoneessa.

Ida-Maria B&B Juhlatila on täydellinen lasten joogasynttäreiden pitopaikka.

Pienet lasten synttärijuhlat

Ala-asteikäinen poikani on järjestänyt Porvoossa jo monet kaverisynttärit. Hän on juhlinut ystäviensä kanssa merkkipäiviään muun muassa kiipeilykeskuksessa, liikuntapaikassa ja elokuvateatterissa. Monesti juhliin on kutsuttu koko luokka tai oma eskariryhmä. Meno on ollut villiä, kun lapsilauma on juhlahumussa päästellyt kaikki energiat ja riehunut sokerihumalassa.

Pitämäni Lasten joogasynttärit ovat täysin päinvastainen konsepti. Osallistujamäärä on rajattu kuuteen lapseen (sis. synttärisankari), koska silloin mahdumme kaikki hyvin Juhlatilaan. Pienen lapsimäärän kanssa pystyn olemaan aidosti läsnä jokaiselle lapselle ja he saavat minulta huomiota. Tunnelma on näillä synttäreillä usein ihanan rauhallinen, intensiivinen, iloinen ja hauska.

Lasten joogasynttäreillä huomioin jokaisen lapsen yksilöllisesti.

Lapsijoogaan saa valita itse teeman ja joogasynttäreille ajankohdan

Synttärit alkavat ohjatulla teeman mukaisella joogatunnilla. Lapsi saa itse valita vedetyn lapsijoogan teeman. Teemana on Kuninkaalliset, Merirosvot ja Eläimet. Tietenkin myös omia toivomuksia teeman ja aiheiden mukaan saa esittää, pyrin ne parhaani mukaan huomioimaan. Jos on vaikeuksia valita teemaa, voin suositella kohderyhmän mukaan.

Synttäreiden ajankohdan saa myös toivoa. Katson MaliYogan ja Ida-Maria B&B Juhlatilan varauskalentereista miten toivottu ajankohta onnistuu. Kannattaa laittaa useampi aikaehdotus kerralla.

Lasten joogasynttäreiden teemaksi voi valita Eläimet.

Terveellistä synttäriherkuttelua

Joogan jälkeen siirrymme herkuttelemaan. Tarjolla on terveellisiä, pääasiassa luomuherkkuja. Kokemuksesta tiedän, että yleensä ensin lapset syövät makeimmat herkut kuten viinirypäleet ja keksit. Kaikkein terveellisemmät syömiset kuten miniporkkanat ja kirsikkatomaatit maistuvat usein vasta ruokailun loppupuolella.

Lasten joogasynttäreiden pöytä notkuu terveellisiä herkkuja.

Askartelua ja lahjojen avaamista

Synttärisankari avaa vierailta mahdollisesti saamansa lahjat vuorotellen, mutta saaduilla leluilla tai muilla lahjoilla ei leikitä synttäreillä vaan ne säästetään kotiin. Jos on hankala keksiä lapselle lahjaa, niin minulla on tähän yksi lahjakortti-idea. Tarjoan meinaan ihanaa Satu-lapsi-hierontaa mm. Jooga Porvoossa.

Ohjelmassa on ruokailun jälkeen askartelua. Minulla on valtavasti ihania askartelutarvikkeita ja niitä olen hyödyntänyt mm. Lasten joogaa ja joulukorttiaskartelua-tilaisuuksissa. Lapset todella nauttivat, kun saavat päästää luovan puolensa valloilleen.

Askartelu on yksi Lasten joogasynttäreiden odotettu ohjelmanumero.

Kiitollisuus synttäreitä kohtaan

Olen aina todella kiitollinen, kun minulta tilataan Lasten joogasynttärit. Minusta niitä on niin ihanaa järjestää. Tulen itsekin juhlatuulelle, kun näen lasten aidon ilon, onnellisuuden ja ehkäpä pienen jännityksenkin. 

Olen kiitollinen saadessani ohjata Lasten joogasynttäreitä.

Järjestin hiljattain suloiselle pienelle tytölle ja hänen hurmaaville ystävättärilleen Lasten joogasynttärit. Sain synttärisankarin äidiltä näin upean palautteen ja luvan julkaista sen.

Vietimme taannoin 5-vuotiaan tyttäreni kaverisynttäreitä ihanassa miljöössä Porvoon vanhassa kaupungissa. Löysin joogasynttärit hieman vahingossa kun googlettelin lasten synttärivaihtoehtoja. Idea oli kuvattu selkeästi nettisivuilla ja erottui edukseen muista vaihtoehdoista ja tuntui helpolta ottaa yhteyttä Malinaan ja kysellä lisää. 

Ajatusten vaihto ja suunnittelu sujui kätevästi viestitellen ja aikaan saatiin juuri sankarin näköiset juhlat. Ohjelma oli monipuolinen ja sujui lasten tahdissa.

Malinalla on mahtava tilannetaju ja upea läsnäolon voima ja lapsilla oli hauskaa. Herkkupöytä oli kauniisti katettu ja herkut katosivat alta aikayksikön.

Vanhempien oli mahdollista jäädä viereiseen huoneeseen seurustelemaan teekupposen ääreen, mikä oli ihanaa ja osalle lapsista olikin tärkeää, että vanhempi oli lähellä. 

Voin lämpimästi suositella! Ihanaa, että meiltä Porvoosta löytyy tämmöistäkin osaamista.❤️

Tanja Laine

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *