Satu-lapsi-hieronta

Mitä Satu-lapsi-hieronta on?

Satu-lapsi-hieronta perustuu positiivisen kosketuksen ja tarinan kerronnan yhdistämiseen. Lähinnä piirrän sormellani lapsen selkään ja vähän myös muihin kehon osiin, kuten käsiin ja jalkoihin, tarinassa tapahtuvia asioita. Lapsi saa kokonaisvaltaisen elämyksen. Satu-lapsi-hieronta paitsi tuntuu mukavalta, se rentouttaa ja rauhoittaa . Satu-lapsi-hieronta myös parantaa lapsen tietoista läsnäoloa ja lisää keskittymiskykyä.

Satu-lapsi-hierontapaikat ja-ajat

Ystävilleni ja tutuilleni tarjoan Satu-lapsi-hierontaa kotonani, johon olen tehnyt kokonaan oman hoitohuoneen. Näitä aikoja on tarjolla joustavasti oman kalenterini mukaan.

Hoitoaika on 20 minuuttia ja se sisältää lyhyen aloitus-ja lopetuskeskustelun. Suosittelen saapumaan Satu-lapsi-hierontaan hyvissä ajoin noin 5-10 minuuttia ennen hoitoaikaa. Näin lapsi saa hetken omaa aikaa rauhoittua ennen hoitoon tulemista. Mukaan voi ottaa halutessaan oman pehmolelun. Satu-lapsi-hieronta tehdään vaatteet päällä joko maaten tai istuen. Päälle kannattaa pukea ohut puuvillapaita, jonka läpi kosketus tuntuu mukavalta.

Ajanvaraus

Satu-lapsi-hieronta-aika tulee varata hyvissä ajoin, vähintään viikkoa (7 vrk) ennen. Varaaminen tapahtuu laittamalla minulle sähköpostia malina@maliyoga.fi tai WhatsApp-viestiä/tekstaria numerooni 041-523 0593 / Malina.

Jos lapsi on esim. sairauden takia estynyt tulemaan Satu-lapsi-hierontaan, tulee tästä ilmoittaa minulle hyvissä ajoin, viimeistään kuutta tuntia ennen sovittua hieronta-aikaa. Tällöin sovimme uuden ajan. Jos ilmoitusta ei ole tehty tai se tehdään liian myöhään, pitää Satu-lapsi-hieronta kerta maksaa kokonaisuudessaan eikä sitä voi enää siirtää toiseen ajankohtaan.

Satu-lapsi-hieronnan hinta ja maksaminen

Satu-lapsi-hieronta maksaa 25,00 euroa (sis. Alv 24%) kerta. Hoito maksetaan etukäteen ostamalla MaliYogan verkkokaupasta Satu-lapsi-hieronta-palvelu (maksutapoina toimivat verkkopankki tai luottokortti) tai käteisellä tasarahalla hoidon yhteydessä.

OSTA SATU-LAPSI-HIERONTA TÄSTÄ