Vanhan Porvoon joogaretriitti

Keväällä on tulossa ihana Vanhan Porvoon joogaretriitti – Sisäinen rauha ja valo 31.3.-1.4.2023. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Keväällä Vanhan Porvoon joogaretriitti – Sisäinen rauha ja valo 31.3.-1.4.2023.

Hiihtolomalla oli onnistunut Vanhan Porvoon lasten joogaleiri

Viime viikolla vietettiin Porvoossa talvilomaa ja sen kunniaksi järjestin kolmena peräkkäisenä arkipäivänä lasten joogaleirin 7-12-vuotiaille lapsille. Hiihtoloman lasten joogaleiri pidettiin maanantaista keskiviikkoon aina klo 10.00-14.00. Ohjelmassa oli joka päivä mm. lapsijoogaa, satusointukylpyjä, askartelua, ulkoilua Vanhassa Porvoossa, ruokailua ja tarinoiden lukemista. Leiri oli todella onnistunut ja lapset tykkäsivät valtavasti. Olin itsekin ihan innoissani. Päätin, että pidän aina hiihtoloman lisäksi lasten joogaleirit kesällä, syyslomalla ja joululomalla

Hiihtoloman lasten joogaleirillä oli todella kivaa.

MaliYoga ja Henkisen kasvun Kajo järjestävät yhdessä Vanhan Porvoon joogaretriitin

Järjestämme Vanhaan Porvoon joogaretriitin yhdessä Henkisen kasvun Kajon Milja Haltsosen ja Oona Hännisen kanssa. He ovat helsinkiläisiä ihania yrittäjiä. Meillä kemiat kohtaavat täydellisesti ja yhteistyömme on uskomattoman tehokasta ja inspiroivaa. Mietimme tahoillamme tismalleen samaan aikaan kevään joogaretriitin pitämistä ja ryhdyimme heti tuumasta toimeen.

Milja on astrologi ja hän on tehnyt minulle viime vuonna laajan astrologisen tulkinnan ja katsauksen lähivuosien ajankuvaan. Tulkinta oli loistava. Se todellakin osui ja upposi niin monta kertaa, ettei tosikaan. Milja sanoitti minulle monta asiaa juuri niinkuin ne ovat. Olen hyvin vaikuttunut Miljan taidoista.

Oona on meditaatio- ja rentoutusohjaaja sekä yhteisöpedagogi. Hänen erityisalaa on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen ja mielenterveyden edistäminen. Oona on kaltaiseni eli ihastunut kovasti tiibetiläisten äänimaljojen maailmaan. Kolmistaan meillä on monipuolinen osaaminen ja hyvä energia tarjolla Vanhan Porvoon joogaretriitillä.

MaliYogan Malina, Henkisen kasvun Kajon Oona ja Milja.

Vanhan Porvoon joogaretriitti – Sisäinen rauha ja valo 31.3.-1.4.2023

Aikuisille kevään paras viikonloppu on tulossa – sisäistä valoa kutsuva retriitti Vanhan Porvoon upeissa maisemissa. Retriitti tarjoaa kaivatun turvallisen tilan pois arjen kiireestä, lempeitä harjoituksia sekä uusia työkaluja omaan henkiseen kasvuun ja hyvinvointiin.

Kasvava kuu Leijonan merkissä kutsuu yhdistymään omaan sisäiseen voimaan ja loisteeseen. On aika astua omaan voimaan ja kylpeä sen valossa!

Retriitti sisältää ravitsevan ja herkullisen vegaanisen lounaan sekä kahvi- ja teetarjoilun pienen purtavan kera. Majoitus ei kuulu retriitin hintaan. Autamme mielellämme majoituksen ja matkustamisen järjestämisessä. Vanha Porvoo on täynnä ihania ja tunnelmallisia majoitusvaihtoehtoja.

MaliYogan tunnelmallinen joogastudio on täydellinen retriittipaikka.

Mitä Vanhan Porvoon joogaretriitti sisältää?

Yin-jooga
Yin-jooga on rauhallista, rentouttavaa ja passiivista joogaa. Yhdessä asennossa ollaan keskimäärin 3-5 minuuttia. Asanoiden aikana pääset nauttimaan ihanien äänimaljojen soinnusta.

Soundful Yin® -jooga
Soundful Yin® -joogassa yhdistyy yin-jooga, äänimaljahoito ja kosketus. Asanoiden aikana soitetaan äänimaljoja osallistujien keholla. Tämä on hoitava kokonaisvaltainen kokemus, jonka jälkeen olo on samaan aikaan hyvin rentoutunut, mutta samalla terävä. 

Astrologiset kirjalliset minitulkinnat
Kirjallisessa minitulkinnassa kerrotaan kosmisesti tärkeimmät pähkinänkuoressa. Kortista selviää mm. hallitsijaplaneettasi ja sen vaikutukset sinuun, tärkein erityispiirre tai aspekti astrologisessa kartassasi sekä sinulle tärkeä päivämäärä lähitulevaisuudessa.

Astrologinen luento
Astrologia on hyvä keino tutustua omiin valo-ja varjopuoliinsa sekä olla yhteydessä luonnon arvokkaiden syklien kanssa. Luennossa tutustutaan kaikille ymmärrettävällä tapaa, mitä taivaalla tapahtuu ja miten voimme käyttää näitä energioita hyväksi jokapäiväisessä elämässämme ja omissa harjoituksissamme.

Meditaatio
Meditaatiossa harjoitellaan olemaan läsnä ja palaamaan aina tähän hetkeen, kun mieli lähtee omille teilleen. Harjoitus rauhoittaa, parantaa keskittymistä sekä luo tilaa ja selkeyttä mieleen.

Sointukylpy
Sointukylvyssä eli äänimaljarentoutuksessa maataan tai istutaan ylellisen merinovillamaton päällä (tai tuolilla) viltin alla ja nautitaan ihanien äänimaljojen ja muiden soittimien kauniista äänimaailmasta. Sointukylpy on syvärentoutusmatka.

Vanhan Porvoon joogaretriitin maisemat.

Vanhan Porvoon joogaretriitin ohjelma

Perjantaina 31.3.23

Klo 17.30 Ovet aukeavat, saapuminen MaliYogaan (os. Mannerheiminkatu 4, 06100 Porvoo)

Klo 18.00 Tervetuloa ja esittäytyminen 

Klo 18.30 Lempeä ilta Yin jooga

Klo 19.30 Iltatee ja astrologinen kirjallinen minitulkinta

klo 20.30 Iltameditaatio

Klo 21.00 Hyvää yötä!

Vanhan Porvoon joogaretriitin ohjelma on ihana ja monipuolinen.

Lauantaina 1.4.23

Klo 10.00 Ovet aukeavat

Klo 10.30 Soundful Yin® -jooga

Klo 12.00 Vegaaninen lounas Aatos Cafessa (os. Kaivokatu 37 B, 06100 Porvoo) ja kävelyä Vanhassa Porvoossa

Klo 13.30 Sointukylpy eli äänimaljarentoutus

Klo 14.30 Astrologinen luento ja iltapäiväkahvi/tee

Klo 15.30 Palaute ja loppumeditaatio

Klo 16.30 Retriitti päättyy, ovet sulkeutuvat, turvallista kotimatkaa!

Retriittipaikalta MaliYogasta löytyy kaikki tarvittavat tarvikkeet ja välineet eli lämpimät merinovillajoogamatot, bolsterit, viltit, joogatiilet ym. Mukaan tarvitset vain villasukat, juomapullon ja päälle mukavat lämpimät vaatteet. Saat tulla juuri sellaisena kuin olet. 

Odotan innolla Vanhan Porvoon joogaretriittiä.

Vanhan Porvoon joogaretriitille ilmoittautuminen, hinta ja lisätiedot

Vanhan Porvoon joogaretriitille mahtuu mukaan vain kymmenen henkilöä. Ensimmäiset paikat on jo varattu. Jos haluat mukaan, niin laita minulle sähköpostia malina@maliyoga.fi. Retriitin hinta on 245,00 euroa (sis. alv. 24%). Jos sairastut juuri ennen retriittiä, saat lääkärintodistusta näyttämällä koko retriitin hinnan takaisin tai voit luovuttaa paikkasi jollekin ystävällesi. Meillä on mahdollisesti tulossa samansisältöinen retriitti eri teemalla myös toukokuun lopussa. Joogaretriitille kannattaa osallistua. Tule siis ihmeessä mukaan!

Tervetuloa Vanhan Porvoon joogaretriitille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *