Lasten joogatunnit ja-päivät

Syksyllä 2020 jatkuu lasten viikottaiset joogatunnit 6-9-vuotiaille. Ilmoitan tarkan ajan ja paikan myöhemmin. Tervetuloa mukaan! Kesällä pidän vain lasten joogaysynttäreitä ja yksityistunteja.

Lasten yksityinen etäjoogatunti 30 min Zoomilla

Tästä ostetaan etukäteen yksi yksityinen 30 min. lasten 6-9 v. etäjoogatunti hintaan 29,00 euroa (sis. Alv 10%). Maksu oikeuttaa yhden lapsen tai sisarusten osallistumisen joogaan. Joogatunnin pituus on 30 min ja se rakentuu tarinan ympärille. Joogatunti järjestetään etänä Zoom-yhteyden välityksellä.

Tunnilla teemme mm. liikkeitä, hengitysharjoituksia, mindfullnessia, rentoutumista. Lapsella ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta, tunnit sopivat sekä tytöille että pojille. Jooga vahvistaa lapsen kehoa ja mieltä.

Lapsi/lapset eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta vaan jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva kotivakuutus, joka kattaa myös mahdollisen tapaturman vapaa-ajalla harrastuksen parissa.

Joogatunnit vetää MaliYogan omistaja Malina Pursiainen. Maksun yhteydessä kysytään sähköposti tai puhelinnumero, johon Malina ottaa yhteyden joogatunnin 30 min ajankohdan sopimiseksi. Joogatunti pidetään 30.5.2020 mennessä.

KAIKKI KEVÄÄN 2020 LASTEN FYYSISET JOOGATUNNIT-JA PALVELUT OPEN YOGA PORVOOSSA JA VILLA VALOSSA ON TOISTAISEKSI PERUTTU KORONAVIRUS-EPIDEMIAN TAKIA!

Kevään 2020 Lasten joogatunnit 6-9-vuotiaille tiistaisin klo 18.00-18.45 Open Yoga Porvoossa

Lasten viikottaiset joogatunnit 6-9-vuotiaille pidetään 31.3.-26.5.2020 aina tiistaisin klo 18.00-18.45 valoisassa Open Yoga Porvoossa (os. Asentajantie 8, 06150 Porvoo) . Joogatunnin pituus on 45 min ja se rakentuu vaihtuvan tarinan ympärille. Tunnilla teemme mm. liikkeitä, hengitysharjoituksia, mindfullnessia, rentoutumista. 

Lapsella ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta eikä omaa joogamattoa, tunnit sopivat sekä tytöille että pojille. Jooga vahvistaa lapsen kehoa ja mieltä. Tiistain joogatunti antaa lapselle paremmat valmiudet kohdata mahdollisesti tuleva kiireinen ja tapahtumarikas viikko.

Ryhmään mahtuu maksimissaan 16 lasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan voi tulla kesken kaudenkin. Lapset eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta vaan jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva kotivakuutus, joka kattaa myös mahdollisen tapaturman vapaa-ajalla harrastuksen parissa. Joogatunnit vetää MaliYogan omistaja Malina Pursiainen.

Vanhemmat voivat halutessaan odottaa lasten joogatunnin ajan Open Yoga Porvoon viihtyisässä aulassa siemaillen MaliYogan tarjoamaa luomuteetä. Ovet aukeavat 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja sulkeutuvat 15 min tunnin jälkeen. Open Yoga Porvoossa on lasten mahdollista käydä suihkussa tunnin jälkeen.

Lasten joogan voi maksaa kertamaksulla, kymmenen kerran kortilla, viiden kerran kortilla tai lukukausimaksulla.

Kertamaksu maksetaan ennen tunnin alkua käteisellä 10,00 euroa (sis. Alv 10%) kerta. Ennen tunnille tuloa tulee vielä varmistaa WhatsAppilla tai tekstarilla p.041-5230593, että tunnille varmasti mahtuu.

OSTA TÄSTÄ 10-KERRAN KORTTI

Kymmenen kerran kortti ostetaan MaliYogan verkkokaupasta etukäteen hintaan 80,00 euroa (sis. Alv 10%). Kortin voi vaihtoehtoisesti ostaa myös käteisellä ennen tunnin alkua. Malina säilyttää korttia ja merkkaa siihen osallistumisen, näin pikkujoogin ei tarvitse huolehtia kymppikortista. Kymmenen kerran kortti on voimassa 30.9.2020 saakka. Kortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle.

OSTA TÄSTÄ 5-KERRAN KORTTI

Viiden kerran kortti ostetaan MaliYogan verkkokaupasta etukäteen hintaan 45,00 euroa (sis. Alv 10%). Kortin voi vaihtoehtoisesti ostaa myös käteisellä ennen tunnin alkua. Malina säilyttää korttia ja merkkaa siihen osallistumisen, näin pikkujoogin ei tarvitse huolehtia kortista. Viiden kerran kortti on voimassa 31.5.2020 saakka. Kortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle.

Sydämellisesti tervetuloa, vielä mahtuu mukaan!