Lasten joogatunnit ja-päivät

Syksyn 2022 lapsijoogan tunnit:

Kevätkausi on 11.8.-15.12.2022. Tunteja ei pidetä syyslomalla 20.10. eikä Intian matkani aikana 24.11. ja 1.12.2022.

8-12-vuotiaat (Täynnä!)

Torstaisin klo 18.00-18.45 Ida-Maria B&B Juhlatila (Vanha kaupunki os. Jokikatu 49)

Sydämellisesti tervetuloa lapset joogamaan kanssani!

Lisätietoja: malina@maliyoga.fi tai Malina p. 041-5230593

Lasten viikottaiset joogatunnit 8-12-vuotiaille torstaisin klo 18.00-18.45 Ida-Maria B&B Juhlatilassa (Vanha Kaupunki)

Lasten viikottaiset joogatunnit 8-12-vuotiaille pidetään 11.8.-15.12.2022. aina torstaisin klo 18.00-18.45 tunnelmallisessa Ida-Maria B&B Juhlasalissa Vanhassa Kaupungissa (os. Jokikatu 49, 06100 Porvoo) . Tunteja ei pidetä syyslomalla 20.10. eikä Intian matkani aikana 24.11. ja 1.12.2022.

Joogatunnin pituus on 45 min ja se rakentuu vaihtuvan tarinan ympärille. Tunnilla teemme mm. liikkeitä, hengitysharjoituksia, mindfullnessia, rentoutumista. 

Lapsella ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta eikä omaa joogamattoa, tunnit sopivat sekä tytöille että pojille. Jooga vahvistaa lapsen kehoa ja mieltä. Torstain joogatunti antaa lapselle paremmat valmiudet käsitellä mahdollisesti kiireinen ja tapahtumarikas viikko ja rauhoittua viikonlopun viettoon.

Ryhmään mahtuu maksimissaan 12 lasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan voi tulla kesken kaudenkin. Lapset eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta vaan jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva kotivakuutus, joka kattaa myös mahdollisen tapaturman vapaa-ajalla harrastuksen parissa. Joogatunnit vetää MaliYogan omistaja Malina Pursiainen.

Vanhemmat voivat halutessaan odottaa lasten joogatunnin ajan Ida-Maria B&B Juhlatilan viihtyisässä teehuoneessa siemaillen MaliYogan tarjoamaa luomuteetä. Ovet aukeavat 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja sulkeutuvat 15 min tunnin jälkeen.

Lasten joogan voi maksaa kertamaksulla, kymmenen kerran kortilla, viiden kerran kortilla tai lukukausimaksulla.

Kertamaksu maksetaan ennen tunnin alkua käteisellä 10,00 euroa (sis. Alv 10%) kerta. Ennen tunnille tuloa tulee vielä varmistaa WhatsAppilla tai tekstarilla p.041-5230593, että tunnille varmasti mahtuu. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä!

Joogamaksut 8-12-vuotiaille

OSTA TÄSTÄ 10-KERRAN KORTTI

Kymmenen kerran kortti ostetaan MaliYogan verkkokaupasta etukäteen hintaan 80,00 euroa (sis. Alv 10%). Kortin voi vaihtoehtoisesti ostaa myös käteisellä ennen tunnin alkua. Malina säilyttää korttia ja merkkaa siihen osallistumisen, näin pikkujoogin ei tarvitse huolehtia kymppikortista. Kymmenen kerran kortti on voimassa kolme kuukautta ostohetkestä. Kortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle.

Sisarukset voivat ostaa yhteisen kymmenen kerran kortin. Tällöin kortti on voimassa 2 kuukautta ostohetkestä.

OSTA TÄSTÄ 5-KERRAN KORTTI

Viiden kerran kortti ostetaan MaliYogan verkkokaupasta etukäteen hintaan 45,00 euroa (sis. Alv 10%). Kortin voi vaihtoehtoisesti ostaa myös käteisellä ennen tunnin alkua. Malina säilyttää korttia ja merkkaa siihen osallistumisen, näin pikkujoogin ei tarvitse huolehtia kortista. Viiden kerran kortti on voimassa kaksi kuukautta ostohetkestä. Kortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle.

Lasten yksityinen etäjoogatunti 30 min Zoomilla

Tästä ostetaan etukäteen yksi yksityinen 30 min. lasten 6-9 v. etäjoogatunti hintaan 29,00 euroa (sis. Alv 10%). Maksu oikeuttaa yhden lapsen tai sisarusten osallistumisen joogaan. Joogatunnin pituus on 30 min ja se rakentuu tarinan ympärille. Joogatunti järjestetään etänä Zoom-yhteyden välityksellä.

Tunnilla teemme mm. liikkeitä, hengitysharjoituksia, mindfullnessia, rentoutumista. Lapsella ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta, tunnit sopivat sekä tytöille että pojille. Jooga vahvistaa lapsen kehoa ja mieltä.

Lapsi/lapset eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta vaan jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva kotivakuutus, joka kattaa myös mahdollisen tapaturman vapaa-ajalla harrastuksen parissa.

Joogatunnit vetää MaliYogan omistaja Malina Pursiainen. Maksun yhteydessä kysytään sähköposti tai puhelinnumero, johon Malina ottaa yhteyden joogatunnin 30 min ajankohdan sopimiseksi. Joogatunti pidetään 30.12.2022 mennessä.

Lasten yksityinen joogatunti 45 min Porvoossa, Loviisassa, Sipoossa tai pääkaupunkiseudulla

Pyydä tarjous yksityisestä lasten joogatunnista 45 min Porvoossa, Loviisassa, Sipoossa tai pääkaupunkiseudulla.

Lasten viikottaiset joogatunnit Jooga Porvoossa (Keskusta)

Lasten viikottaiset joogatunnit Jooga Porvoossa Keskustassa (os. Rauhankatu 33, 06100 Porvoo) on syyskauden tauolla.

Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu myöhemmin Jooga Porvoon kotisivuilla.

Sydämellisesti tervetuloa!