Lasten joogaa ja joulukorttiaskartelua

Nyt on pikkuhiljaa oikea aika virittäytyä lasten kanssa joulutunnelmaan. Pidän kahtena eri joulukuun lauantaipäivänä ihanan teemapäivän, jolloin luvassa lapsijoogaa, joulukorttiaskartelua ja herkuttelua.  

Lauantaina 5.12. ja 12.12. klo 11.00-12.00

Koronasta johtuen pidän teemapäivän lapsiryhmän pienenä, otan kerralla max. kuusi lasta kanssani touhuamaan. Niinpä pidän kahtena peräkkäisenä lauantaina ihan samalla teemalla ja kaavalla tapahtuman. Lapsi voi siis ilmoittautua kumpaan päivään tahansa tai jos hän on todella innokas, voi tietenkin tulla myös molempina kertoina, jos toisto ei haittaa.

Tämä teemapäivä on kaikille 6-10-vuotiaille lapsille avoin tilaisuus eli nyt voi myös sisarukset ja ystävät tulla kokeilemaan lasten joogaa, aiempaa kokemusta ei tarvita. Tilasta löytyy kaikille joogamatot eli varusteiksi riittää sisäliikuntaan sopivat vaatteet. Halutessaan saa tonttulakin ottaa mukaan. 

Aloitamme tilaisuuden noin puolen tunnin mittaisella joogalla. Joogatunnin teemana on Joulumaa. Lasten mielikuvitus viritetään siis ihanaan joulutunnelmaan koko kehon kautta.

Käsintehdyt joulukortit ovat kauniita, uniikkeja ja tuovat hyvän mielen.

Villa Rosa on tunnelmallinen paikka

Villa Rosa sijaitsee Porvoon Vanhassa kaupungissa osoitteessa Kirkkokatu 11. Meillä on siellä ihan mieletön astangajoogayhteisö. Vanhemmat voivat halutessaan odottaa Villa Rosan teehuoneessa, heille on tarjolla kupillinen kuumaa luomuteetä. Lasten kanssa herkuttelemme mehulla ja pipareilla, muistakaa siis ilmoittaa lasten mahdolliset ruoka-aineallergiat, niin osaan varautua tarjoilujen suhteen etukäteen. Tilaisuudessa noudatamme vallitsevia hygieniaohjeistuksia. Kädet pesemme luonnollisesti ennen askarteluun ja herkutteluun ryhtymistä.

Villa Rosassa Kirkkokadulla on aina ihana tunnelma.

Joulukorttiaskartelua 

Joulun alla pyrin aina harjoittamaan vähän hyväntekeväisyyttä. Tänäkin vuonna minulla oli jo sovittuna pari koulua, joihin olisin mennyt pitämään maksutta joulukorttiaskartelua. Valitettavasti kiihtyneen Koronaepidemian takia nämä tilaisuudet ei nyt toteudu. Olen käynyt jo vuodesta 2012 pitämässä näitä ihania askarteluhetkiä lapsille milloin missäkin.

Rakastan yli kaiken askartelua ja minulle on vuosien aikana kertynyt aivan valtavat varastot kauniita tarvikkeita. Lapset saavat siis askarrella ihanista materiaaleista unelmiensa joulukortin itselleen tai eteenpäin annettavaksi. 

Otan teemapäivään mukaan valmiiksi tekemiäni joulukortteja kuorineen myyntiin 5,00€/kpl. Käsintehtyjä kortteja olen muuten myynyt satoja mm. joulumyyjäisissä. Jokainen kortti on oma uniikki tekeleensä, koska yleensä teen aina vain yhden kutakin. Mielestäni korttiaskartelussa juuri suunnittelu ja ideointi on kaikkein hauskinta ja keksin helposti uusia ideoita.

Teemapäivässä on myynnissä tekemiäni joulukortteja kuorineen hintaan 5,00€/kpl.

Hinta ja ilmoittautuminen

Lasten joogaa ja joulukorttiaskartelua-teemapäivän hinta on 14,00 euroa (sis. Alv 10%). Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla MaliYogan verkkokaupassa valitun teemapäivän maksu ja ilmoittamalla samalla osallistuvan lapsen/lasten tiedot.

Arvonta

Tulevien teemapäivien kunniaksi järjestän MaliYogan Facebook-sivuilla arvonnan. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla arvonnasta kertovaan postaukseen ja tykkäämällä MaliYogan Facebook-sivuista. Arvonnan voittona on pieni jouluaskartelupakkaus kotiin postitettuna. Arvonta suoritetaan 11.12.2020 klo 21.00.

MaliYogan Facebook-sivuilla on pe 11.12.20 klo 21.00 saakka arvonta, jossa voi voittaa tämän pienen askartelupakkauksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *