Aikuisille

Vanhan Porvoon joogaretriitti- Yrityksen perustaminen järjestetään 14.7.-15.7. Ohjelmassa mm. yrityksen perustaminen-luento, yin joogaa, Soundful Yin® -joogaa, meditaatiota, sointukylpyjä ja herkuttelua.

Palvelut aikuisille

 • Yin-joogaa
 • Soundful Yin® -joogaa
 • Äänimaljarentoutusta / sointukylpyjä
 • Teematunteja
 • Joogaretriittejä
 • Äänimaljahoitoja
 • Yksityistilaisuuksia (rauhalliset polttarit, babyshowerit, naistenillat, synttärit)

Kaikki tunnit ja palvelut sopivat myös ensikertalaisille eli aiempaa kokemusta ei tarvita. Joogamatot ja tarvikkeet löytyvät MaliYogan studiolta. Tunneille ilmoittaudutaan alla olevan Varaa heti-varausjärjestelmän kautta, jossa tapahtuu myös maksu. Onnistuneesta varauksesta tulee sähköpostiisi vahvistus. Kaikki hinnat sisältävät Alv:n 10% tai 24%.

Yin-jooga

Yin-jooga on rauhallista, rentouttavaa ja passiivista joogaa. Yhdessä asennossa ollaan keskimäärin 3-5 minuuttia. Yin-joogassa asanoita tuetaan blokkien ja bolsterin avulla. Kaikki tarvikkeet löytyvät joogastudiolta. Joogamattoina on ylelliset ja lämpimät merinovillamatot. Yin-joogatunnille pukeudutaan lämpimiin ja joustaviin vaatteisiin, villasukat saa ottaa mukaan. Asanoiden aikana Malina soittaa ihania äänimaljoja. Ryhmän maksimikoko on 10 henkilöä. Viikkotunnin kesto on 60 min ja se maksetaan kertamaksuna, 5-kerran kortilla tai 10-kerran kortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Maksa tunti ensin ja varaa se sitten vielä käyttäen maksuun ostamaasi prepaid-korttia. Onnistuneesta varauksesta tulee sähköpostiisi vahvistus. Jos et saa vahvistusta, ota yhteyttä Malinaan p.041-5230593 tai malina@maliyoga.fi.

Seuraavat yin-joogatunnit:

 • To 25.5. klo 19.30-20.30
 • Ti 30.5. klo 19.00-20.00
 • To 1.6. klo 19.30-20.30
 • Ma 5.6. klo 19.00-20.00
 • Ti 6.6. klo 10.30-11.30
 • To 8.6. klo 19.30-20.30

Soundful Yin® -jooga

Soundful Yin® -joogassa yhdistyy yin-jooga, äänimaljahoito ja kosketus. Malina soittaa joissain asanoissa äänimaljoja osallistujien keholla ja koskee kevyesti esim. selkää ja jalkoja. Pue lämpimästi päälle. Ihanat merinovillamatot ja kaikki muut tarvikkeet löytyvät joogastudiolta. Tämä on hoitava kokonaisvaltainen kokemus, jonka jälkeen olo on hyvin rentoutunut. Ryhmän maksimikoko on 6 henkilöä. Soundful Yin® -joogatunnin kesto on 90 min, josta joogan osuus 75 min & teetarjoilu herkkuineen 15 min. Hinta 25 € maksetaan kertamaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Maksettuasi tunnin varaa se sitten vielä käyttäen maksuun ostamaasi prepaid-korttia. Onnistuneesta varauksesta tulee sähköpostiisi vahvistus. Jos et saa vahvistusta, ota yhteyttä Malinaan p.041-5230593 tai malina@maliyoga.fi.

Seuraavat tunnit:

 • Su 28.5. klo 15.00-16.30
 • Ke 7.6. klo 19.00-20.30

Äänimaljarentoutus eli sointukylpy

Sointukylvyssä maataan tai istutaan ylellisen merinovillamaton päällä (tai tuolilla) viltin alla ja nautitaan ihanien äänimaljojen ja muiden soittimien kauniista äänimaailmasta. Sointukylpy on syvärentoutusmatka. Ryhmän maksimikoko on 10 henkilöä. Viikkotunnin kesto on 30 min ja se maksetaan kertamaksuna, 5-kerran kortilla tai 10-kerran kortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Maksa tunti ensin ja varaa se sitten vielä käyttäen maksuun ostamaasi prepaid-korttia. Onnistuneesta varauksesta tulee sähköpostiisi vahvistus. Jos et saa vahvistusta, ota yhteyttä Malinaan p.041-5230593 tai malina@maliyoga.fi.

Teematunti

Lauantaina 10.6.23 klo 14:30-15:45 on teematunti aikuisille ”Porvoon päivän äänimaljarentoutus”.

Teematunti sisältää 60 min mittaisen sointukylvyn eli äänimaljarentoutuksen, jonka aikana Malina soittaa tiibetiläisiä äänimaljoja, kongia, sadekeppiä, kosheja, thingsoja ja muita soittimia. Syvärentoutuksen jälkeen nautitaan teetä ja pientä purtavaa. Teematunnin maksimikoko on 10 henkilöä. Teematunnin kesto on 75 min ja hinta 25,00 € maksetaan kertamaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Maksettuasi tunnin varaa se sitten vielä käyttäen maksuun ostamaasi prepaid-korttia. Onnistuneesta varauksesta tulee sähköpostiisi vahvistus. Jos et saa vahvistussähköpostia, laita viestiä +358415230593 / Malina.

Teemapäivä

Luova liike & sointukylpy 4.6. klo 14.00-17.30

Teemapäivät ovat todellisia hemmottelupäiviä vaihtuvilla teemoilla. Seuraava teemapäivä on ”Luova liike & sointukylpy” täydenkuun sunnuntaina 4.6.23 klo 14.00-17.30.

Luova liike-teemapäivässä keskitytään kehon ja mielen yhteyden löytämiseen ja sen kautta omaan luovuuden virtaan. Yhdistetään hengitys ja liike, jonka avulla voi kokea flow tilaa. Ohjelmassa on helppoja ohjattua liikettä sekä vapaata tanssia. Musiikkimatka stimuloi kehomme liikkumaan niin kuin itselle on luontaista. Kehoyhteyden vahvistaminen luovan liikkeen avulla voi lisätä iloa, itsetuntemusta, aitoutta, läsnäoloa ja vahvistaa sisäisen viisauden kuuntelua. 

Teemapäivän luovan liikkeen osion ohjaa Angelica. Angelica valmistuu tänä vuonna yhteisöpedagogiksi ja hänelle aidot kohtaamiset ovat tärkeitä. Angelica löysi luovan liikkeen ja intuitiivisen tanssin vuonna 2018, jonka jälkeen hän on saanut monia voimaanuttavia kokemuksia sekä harjoituksia kehoyhteyden vahvistamiseen.

Teemapäivä sisältää luovan liikkeen osion lisäksi 60 min mittaisen sointukylvyn eli äänimaljarentoutuksen, jonka aikana Malina soittaa tiibetiläisiä äänimaljoja, kongia, sadekeppiä, kosheja, thingsoja ja muita soittimia.

Syvärentoutuksen jälkeen juodaan teetä ja nautitaan raikkaista herkkupöydän antimista mm. hedelmistä, kasviksista, pikkusuolaisesta. Ilmoita mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot suoraan Malinalle.

Teemapäivän maksimikoko on 9 henkilöä. Teemapäivän hinta 65,00 € maksetaan kertamaksuna ilmoittautumisen yhteydessä varaa heti-järjestelmässä. Maksettuasi tunnin varaa se sitten vielä käyttäen maksuun ostamaasi prepaid-korttia. Onnistuneesta varauksesta tulee sähköpostiisi vahvistus. Jos et saa vahvistussähköpostia, laita viestiä +358415230593 / Malina.

Klo 14.00-15.30 Esittely ja luova liike

Klo 15.30-16.30 Äänimaljarentoutus eli sointukylpy

Klo 16.30-17.30 Herkuttelua ja keskustelua

Jooga-brunssi-sointukylpy 11.6. klo 11.00-14.30

Ohjelmassa:

Klo 11.00-12.30 Aamupäivän hellivä yin jooga

Klo 12.30-13.30 Herkullinen brunssi

Klo 13.30-14.30 Äänimaljarentoutus eli sointukylpy

Vanhan Porvoon joogaretriitti – Yrityksen perustaminen 14.7.-15.7.2023

Haaveiletko oman yrityksen perustamisesta? Olisiko ihanaa saada asiasta paljon tietoa samalla joogaten ja rentoutuen. Nyt se on mahdollista. ”Vanhan Porvoon joogaretriitti – Yrityksen perustaminen” tarjoaa tähän loistavat puitteet. Luvassa on turvallinen tila pois arjen kiireestä, lempeitä harjoituksia, paljon informaatiota yritystoiminnan aloittamiseen ja uusia työkaluja omaan henkiseen kasvuun ja hyvinvointiin.

Vuoden 2016 yritysneuvoja ja joogaohjaaja Malina Pursiainen jakaa yrityksen perustamiseen liittyviä vinkkejä, joita ei kirjoista lueta. Malina on toimii tällä hetkellä Helsingin uusyrityskeskuksessa startti plus asiantuntijana. Hänellä on joogayrityksen lisäksi konsultointi-ja koulutusyritys sekä aiempaa kokemusta viiden oman kahvila-ravintolan pitämisestä. Malina on uransa aikana auttanut henkilökohtaisesti toista tuhatta yrittäjäksi aikovaa tai jo toimivaa yrittäjää. Retriitin jälkeen sinulla on selkeät askeleet miten edetä tulevan oman yrityksesi suhteen.

Retriitti sisältää ravitsevan ja herkullisen kasvislounaan sekä kahvi- ja teetarjoilun pienen purtavan kera. Majoitus ei kuulu retriitin hintaan. Autan mielelläni majoituksen ja matkustamisen järjestämisessä. Retriitille otetaan vain 6 osallistujaa.

Vanhan Porvoon joogaretriitin ohjelma

Perjantaina 14.7.23

Klo 17.00 Ovet aukeavat, saapuminen MaliYogaan (os. Mannerheiminkatu 4, 06100 Porvoo)

Klo 17.15 Tervetuloa ja esittäytyminen 

Klo 17.45 Lempeä ilta Yin jooga

Klo 19.15 Iltatee ja Yrityksen perustaminen-luento osa I

klo 20.45 Iltameditaatio

Klo 21.00 Hyvää yötä!

Lauantaina 15.7.23

Klo 10.00 Ovet aukeavat

Klo 10.15 Soundful Yin® -jooga

Klo 12.00 Kasvislounas Aatos Cafessa (os. Kaivokatu 37 B, 06100 Porvoo) ja kävelyä Vanhassa Porvoossa

Klo 13.30 Sointukylpy eli äänimaljarentoutus

Klo 14.30 Yrityksen perustaminen-luento osa II ja iltapäiväkahvi/tee

Klo 16.30 Palaute ja loppumeditaatio

Klo 17.00 Retriitti päättyy, ovet sulkeutuvat, turvallista kotimatkaa!

Retriittipaikalta MaliYogasta löytyy kaikki tarvittavat tarvikkeet ja välineet eli lämpimät merinovillajoogamatot, bolsterit, viltit, joogatiilet ym. Mukaan tarvitset vain villasukat, juomapullon ja päälle mukavat lämpimät vaatteet. Saat tulla juuri sellaisena kuin olet. 

MITÄ RETRIITTI SISÄLTÄÄ?

Yin-jooga
Yin-jooga on rauhallista, rentouttavaa ja passiivista joogaa. Yhdessä asennossa ollaan keskimäärin 3-5 minuuttia. Asanoiden aikana pääset nauttimaan ihanien äänimaljojen soinnusta.

Soundful Yin® -jooga
Soundful Yin® -joogassa yhdistyy yin-jooga, äänimaljahoito ja kosketus. Asanoiden aikana soitetaan äänimaljoja osallistujien keholla. Tämä on hoitava kokonaisvaltainen kokemus, jonka jälkeen olo on samaan aikaan hyvin rentoutunut, mutta samalla terävä. 

Yrityksen perustaminen-luento osa I ja II
Yrityksen perustaminen-luennolla käydään läpi kaikki liiketoiminnan aloittamiseen liittyvät tärkeät asiat. Aihealueina mm. yritysmuodot, kevytyrittäjyys, liiketoimintasuunnitelma, verotus, yrittäjän sosiaaliturva, YEL-vakuutus, kirjanpito, lakisääteiset asiat, luvanvaraisuus, starttiraha. Luennossa tutustutaan mielenkiintoisella tavalla yrityksen perustamiseen liittyviin osittain byrokraattisiinkin asioihin. Lukuisat elävät esimerkit värittävät luentoa ja saat inspiraatiota ja uskoa omaan yritysunelmaasi.

Meditaatio
Meditaatiossa harjoitellaan olemaan läsnä ja palaamaan aina tähän hetkeen, kun mieli lähtee omille teilleen. Harjoitus rauhoittaa, parantaa keskittymistä sekä luo tilaa ja selkeyttä mieleen.

Sointukylpy
Sointukylvyssä maataan tai istutaan ylellisen merinovillamaton päällä (tai tuolilla) viltin alla ja nautitaan ihanien äänimaljojen ja muiden soittimien kauniista äänimaailmasta. Sointukylpy on syvärentoutusmatka.

Palautteita viime retriitiltä:

”Ihana tila, lämminhenkinen tunnelma. Malinalla on vahvat hyvät energiat. Hän on upea, osaava ihminen. Malina tukee, neuvoo ja ohjaa. Jooga ja meditointi on uskomatonta, nukahdin loppurentoutuksen aikana. Ehdottomasti mukana seuraavissa retriiteissä ja joogatunneilla.” -Pirjo

”Kaikin puolin todella hyvä ja monipuolinen kokonaisuus. Täytti kaikki odotukset. Retriitistä jäi todella raukea ja rauhallinen olo. Kiitos!” – Susanna

”Upea viikonloppu mm. joogaten ja meditoiden. Ihana vetäjä, tunsin oloni tervetulleeksi ja huomioiduksi.” – Heidi

”Retriitti oli mielestäni mahtava ja onnistunut. Ylitti kaikki odotukset ja toi rauhan. Suosittelen lämpimästi.” – Kaisa


Retriitin ajankohta Pe 14.7. klo 17-21 ja la 15.7. klo 10.00-17.00
Retriitin hinta 245,00 €, (sis. alv 24%), josta maksetaan 50,00 € heti ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittaudu varaa heti-palvelussa, joko perjantain tai lauantain kohdasta. Ilmoittautumiset 1.7. mennessä. Loppumaksusta lähetetään lasku varaa heti-järjestelmään ilmoittamaasi sähköpostiin. Laskutusehdot 7 vrk netto, yliaikakorko 5 %, maksumuistutus 5,00 €.  Peruutusehdot: Retriitin peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Peruutuksen yhteydessä peritään 30 € käsittelykuluja ja toimistomaksu.

Äänimaljahoito

Äänimaljahoito on yksilöhoito tai parihoito ja se varataan MaliYogan varausjärjestelmästä kohdasta hoidot tai laittamalla Malinalle WhatsApp-viestiä p.+358415230593. Äänimaljahoidossa maataan merinovillamaton päällä lattialla. Malina asettaa äänimaljoja kehon päälle ja soittaa niitä. Äänimaljahoidossa hoidetaan koko keho. Äänimaljahoidon kesto on 30 min, 60 min tai 75 min ja se pitää sisällään alku-ja loppukeskustelun.

Hinnat:

 • Äänimaljahoito aikuisille 60 min 75,00 €
 • Äänimaljahoito 30 min 40,00 € (sopii myös lapsille)
 • Parihoito aikuisille 75 min 125,00 €
 • Parihoito aikuinen ja lapsi 60 min 100,00 €

Yksityistilaisuudet

Malina loihtii MaliYogan tiloissa juuri teidän seurueelle ihanan tilaisuuden, joka voi pitää sisällään esim. yin-joogaa, äänimaljarentoutusta, meditaatiota ja herkuttelua. Tilaisuuksia voivat olla rauhalliset polttarit, babyshowerit, naistenillat, synttärit. Maksimihenkilömäärä riippuu tilaisuuden luonteesta. Pyydä tarjous sähköpostilla malina@maliyoga.fi tai jätä soittopyyntö WhatsAppilla +358415230593 / Malina.