Lasten auttamista ja hyväntekeväisyyttä

Pienillä asioilla voi tehdä toisille hyvää. Auttaa voi esimerkiksi antamalla suoraan rahaa ja hyödykkeitä tai lahjoittamalla omaa aikaa ja osaamista. Joogisen filosofian mukaan autan mielelläni muita, etenkin lapsia. Auttamisesta saan itsellekin todella hyvän mielen.

Tulen aina niin onnelliseksi ja iloiseksi, kun saan askarrella lasten kanssa.

Joulukorttiaskartelua

Vedin marraskuussa poikani koulun iltapäiväkerhossa lapsille maksutta jooga-ja joulukorttiaskartelutuokiot. Minulle on kertynyt valtavat määrät ihania askartelutarvikkeita, kun itse teen ihan myyntiinkin kauniita kortteja. Olen jo usean vuoden ajan käynyt eri paikoissa pitämässä lapsille niin äitienpäivän kuin joulun alla korttiaskarteluhetkiä. Lapset ovat innoissaan, kun saavat tehdä tuomistani tarvikkeista upeita kortteja. Näin joulun lähestyessä olen siis jo ahkerasti askarrellut joulukortteja ja virittäytynyt lasten kanssa pikkuhiljaa joulutunnelmaan. 

Joulun alla on helppoa auttaa muita.

Sponsorointia FC Futura Porvoo-jalkapallojoukkueelle

Yritykseni lahjoitti poikani FC Futura Porvoon jalkapallojoukkueelle 200 euroa. Haastoin mieheni yrityksen tekemän saman. Tällä perheemme yhteislahjoituksella joukkue lupasi painattaa seuraaviin lasten pelipaitoihin MaliYogan logon. Jo muutamalla satasella joukkue pystyy kattamaan mm. jalkapalloturnausten pelimaksuja.

Jalkapalloäitinä sponsoroin mielelläni pienten pelaajien joukkuetta.

Joulupuu-keräys ja Pelastusarmeijan Joulupata

Eniten pidän konkreettisesta auttamisesta. Nuorkauppakamarit järjestävät useilla paikkakunnilla perinteisen Joulupuu-keräyksen. Siinä ostetaan tietyn ikäiselle lapselle joululahja ja paketoidaan se valmiiksi. Aion viedä Porvoon Joulupuu-keräykseen kasan paketteja vähävaraisille lapsille. Annan myös Pelastusarmeijan Joulupata-keräykseen rahaa ja tavaroita.

Kutominen on ihanaa ja vauvan villasukat valmistuvat hetkessä.

Vauvojen vaate-ja tavara-keräys Thaimaahan

Vien taas tammikuussa 2020 Thaimaahan matkalaukun (max. 20 kg) täynnä käytettyjä ja uusia vauvojen vaatteita ja tarvikkeita. Vaatteet ja tavarat toimitan Bangkokissa FINWAlle eli Finnish Woman Abroad Bangkok -järjestölle. He kokoavat saamistaan lahjoituksista käytännöllisiä äitiyspakkauksia ja antavat ne vähävaraisille thaimaalaisille perheille. Tarvetta on myös lämpöisille talvivaatteille, koska Thaimaan vuoristoseuduilla on paikoin hyvinkin kylmää. Villasukat ja äitiyspakkauksen toppahaalarit ovat siellä kova sana. Olen kutonut jo useamman villasukkaparin vauvoille. Jos teillä on esimerkiksi tarpeettomia käytettyjä vauvanvaatteita, otan niitä mielelläni lahjoituksena vastaan. 

Toimitan matkalaukun täynnä vauvojen vaatteita ja tarvikkeita Thaimaahan. Haluatko lahjoittaa käytettyjä vaatteita?

Maksuton lasten joogatunti 30.12.2019

Syyskauden viimeisen lasten joogatunnin pidän oppilailleni jouluaaton aattona. Yhteistyössä Open Yoga Porvoon kanssa järjestämme kaikille 6-9-vuotiaille lapsille maksuttoman avoimen lasten joogatunnin maanantaina 30.12.2019 klo 16.30-17.15. Lasten joogatunnille mahtuu enintään 12 lasta mukaan ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Aiempaa kokemusta, eikä omaa mattoa tarvita. Laittakaa siis minulle tekstaria p.041-5230593/Malina, jos lapsenne tahtoo tulla uuden vuoden aaton aattona kanssani joogaamaan. Lasten joogatunnit jäävät tämän jälkeen tauolle ja jatkuvat taas huhtikuussa 2020, kun olen takaisin Suomessa. 

Tervetuloa maksuttomalla lasten joogatunnille 30.12.2019 kanssani jogaamaan.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *