Miksi tulla Vanhan Porvoon joogastudioon MaliYogaan?

Porvoo on täynnä erilaisia joogapaikkoja, joista voi olla vaikeaa valita mieluisinta. Joogasalit eroavat toisistaan paitsi sijainnin myös tarjonnan osalta. Vaihtoehtoja on monia: voit osallistua Kansalaisopiston järjestämälle suurelle joogatunnille koulun liikuntasalissa tai valita pienen ryhmän jonkun olohuoneessa. Tässä artikkelissa jaan kanta-asiakkaideni perusteluja sille, miksi he ovat valinneet Vanhan Porvoon joogastudion MaliYogan.

MaliYoga sijaitsee ainutlaatuisessa Vanhassa Porvoossa.

Loistava sijainti Vanhan Porvoon sydämessä 

MaliYogan ainutlaatuinen sijainti Vanhan Porvoon sydämessä tekee siitä erityisen. Alueen viehätys ja historialliset maisemat houkuttelevat vuosittain sekä matkailijoita että paikallisia. Ennen joogatuntia voit ihailla kaunista ympäristöä, kierrellä viehättävissä putiikeissa ja nauttia kahviloiden tunnelmasta. OP Mediassa MaliYogaa on kuvailtu Porvoon salaiseksi matkailuhelmeksi, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen. Lue lisää täältä.

MaliYogassa on rauhallista ja harmonista.

Hyvät energiat, rauha ja harmonia historiallisessa rakennuksessa

Monet sanovat Vanhan Porvoon joogastudioon MaliYogaan astuessaan, että täällä on poikkeuksellisen hyvät energiat. MaliYoga sijaitsee toista sataa vuotta vanhassa rakennuksessa, joka huokuu historiaa ja kauneutta. MaliYogan idyllisessä joogasalissa voit tuntea historian hengen yhdistyvän nykypäivän hyvinvointiin ja rauhoittumiseen. Tämä paikka on täydellinen vastapaino kiireiselle elämänmenolle. 

MaliYogan joogastudio on tunnelmallinen.

Kauniisti remontoitu tila ja ylelliset varusteet

Vanhan Porvoon joogastudio MaliYoga on hiljattain remontoitu ja kauniisti sisustettu. Huonekaluja ja tavaroita olen ostanut mm. Vanhan Porvoon ja lähialueen yrittäjiltä ja tietysti myös kierrätettynä. Joitain kankaita ja patsaita olen itse tuonut esim. Intiasta asti.

MaliYogassa on ripaus luksusta. Voit joogata takan äärellä ylellisten merinovillajoogamattojen päällä ja loppurentoutuksen ajaksi voit kääriytyä pehmeään huopaan ja laittaa laventelilta tuoksuvan silmätyynyn silmiesi suojaksi. Myös satusointukylpyyn osallistuvat lapset saavat nauttia näistä samoista ylellisyyksistä. Kaikki tarvikkeet ja välineet löytyvät joogastudiolta ja ovat käytettävisssä siellä ilman lisämaksua.

MaliYogassa on ripaus luksusta.

Pienet ryhmäkoot takaavat laadukkaan opetuksen

Vanhan Porvoon joogastudio MaliYoga on kooltaan noin 80 m2. Viikkotunneille otan yleensä maksimissaan noin kymmenen osallistujaa, mikä mahdollistaa laadukkaan opetuksen ja rauhallisen tunnelman säilymisen. Kaikki paikat ovat aina ns. eturivin paikkoja, jolloin jokainen osallistuja kuulee hyvin äänimaljat ja näkee opetuksen. Intiimi tunnelma tuo turvaa ja ennen kaikkea rauhallisuutta.

Viikkotunneille otetaan yleensä max. 10 osallistujaa.

Vanhan Porvoon joogastudion MaliYogan ohjaajana on Malina

MaliYogan kaikkien tuntien ohjaajana toimin minä Malina eli samat tutut kasvot ovat sinua täällä aina vastassa. Teen tätä työtäni suurella sydämellä. Olen koulutukseltani mm. yin-jooga-ohjaaja, Soundful Yin® -joogaohjaaja, kokonaisvaltainen lapsijoogan ohjaaja, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja. 

Pieni joogastudio mahdollistaa henkilökohtaisen yhteyden ohjaajaan. Tämä tarkoittaa, että saat yksilöllistä ohjausta ja tukea harjoituksessasi. Tunnen oppilaideni tarpeet ja voin tarjota räätälöityjä neuvoja ja korjauksia, jotta he voivat kehittyä omassa joogaharjoituksessaan. 

Kuuntelen aina toiveita herkällä korvalla ja pystyn toteuttamaan nopeallakin aikataululla asioita. Tästä viimeisin esimerkki on viime sunnuntaina alkunsa saanut Aikuisten teematunti ”Extra-pitkä yin jooga”, joka syntyi täysin asiakkaideni toiveesta.

Minä Malina joogaamassa MaliYogassa.

Monipuolinen tuntitarjonta laajalle kohderyhmälle ja kaikki tunnit myös aloittelijoille

Vanhan Porvoon joogastudiolla MaliYogassa on monipuolinen tuntitarjonta niin lapsille, aikuisille kuin yrityksillekin. Valikoimassa on tunteja, joita ei ole missään muualla Porvoossa säännöllisesti tarjolla kuten lapsijoogaa, luovaa joogaa ja Soundful Yin® -joogaa

Kaikki tunnit, tilaisuudet, retriitit ja tapahtumat sopivat aina myös vasta-alkajille eli aiempaa kokemusta ei tarvita.

MaliYogassa on tarjolla perheen pienimmille mm. lapsijoogaa ja satusointukylpyjä.

Rentouttava hyvinvointitila 

Joogastudion lisäksi MaliYoga tarjoaa myös rentouttavan hyvinvointitilan. Voit tuoda lapsesi satu-lapsi-hierontaan rentoutumaan tai voit nauttia itse äänimaljahoidosta. Saat makoilla lämpimän merinovillapatjan päällä viltin alla ja tuntea äänimaljojen värähtelyt kehossasi. Hoidon aikana voit vaikka nukahtaa. Tämä on täydellinen tapa poistaa stressiä ja hemmotella itseäsi samassa paikassa, jossa joogaat.

Yhteisöllisyys on minulle tärkeää ja haluan luoda MaliYogasta kaikille avoimen yhteisön.

Vanhan Porvoon joogastudio MaliYogan yhteisöllisyys

Minulle on ollut tärkeää mahdollistaa kaikille avoin upea joogayhteisö. Viikkotunteja lukuunottamatta kaikkien muiden tuntien päätteeksi on aina teehetki, jolloin pääsemme keskustelemaan ja halutessa tutustumaan toisiimme.

Vanhan Porvoon joogastudiolla MaliYogassa tulet kohtaamaan muita samanhenkisiä ihmisiä, jotka jakavat kiinnostuksesi joogaa ja hyvinvointia kohtaan. Tämä voi johtaa uusiin ystävyyssuhteisiin ja tukiverkkoon, joka ulottuu joogastudion seinien ulkopuolelle. Henkilökohtaisesti olen ystävystynyt jo monen kanssa.

Olen valanut itse nämä mehiläisvahakynttilät, joiden vahan olen hakenut porvoolaiselta mehiläistarhurilta.

Pieni joogapuoti

Laventelin tuoksuisia silmätyynyjä on kysytty minulta ja siksi olen ommellut niitä myyntiin MaliYogaan. Silmätyynyjä on jo mennyt kivasti 20,00 euron (sis. alv 24%) hintaan. Rakastan tehdä käsillä asioita. Aion rakentaa MaliYogan aulaan pienen joogapuodin, josta voit ostaa mm. valamiani kynttilöitä ja muita pieniä käsitöitäni. Yritän saada sen joulusesongiksi valmiiksi. 

Jos olet matkalla Porvooseen tai olet paikallinen, älä jää paitsi mahdollisuudesta vierailla uniikissa Vanhan Porvoon joogastudiossa ja hyvinvointitilassa. Toivotan sinut tervetulleeksi kokemaan hemmottelua ja rauhoittumista kauniissa ja historiallisessa ympäristössä. Tue paikallista pienyrittäjää ja tule hemmoteltavaksi MaliYogaan. Pyrin henkilökohtaisesti varmistamaan, että tunnet olosi kotoisaksi, rentoudut ja viihdyt hyvin. Tule itse katsomaan, mikä tekee MaliYogan tunnelmasta niin erityisen – varaathan paikkasi ajoissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *