Syyskauden avajaiset

Syksy on hyvää aikaa muuttaa elämäntapoja tai aloittaa uusi harrastus. Mikäs onkaan lapsille parempi harrastus kuin jooga, mikä tuo elämään harmonisuutta, tasapainoa ja tietoista läsnäoloa.

Lasten joogatunnit Porvoossa perjantaisin

Aloitan syyskuussa lasten viikottaiset joogatunnit. Päiväksi valikoitui perjantai, koska useimmiten lapset ovat silloin aika väsyneitä raskaan eskari-tai kouluviikon jälkeen ja monilla voi olla vaikeuksia virittäytyä rauhalliseen viikonloppuun. Perjantai-iltapäivän jooga on siis oiva paikka tulla purkamaan arjen viimeiset ylimääräiset energiat ja rauhoittumaan vapaaseen. 

6-9-vuotiaiden lasten joogatunti on perjantaisin klo 17.00-17.45. Sitä ennen on isompien ryhmä eli 10-13-vuotiaat joogaavat kanssani klo 16.15-17.00. Ryhmiin mahtuu maksimissaan kymmenen pikkujoogia, ja vähintään kuusi lasta tulee olla, että ryhmä toteutuu. Jos jostain syytä molemmat ryhmät eivät tule täyteen, niin siinä tapauksessa yhdistän ryhmät eli lasten jooga toteutuu syksyllä tavalla tai toisella. Olen jo saanut ensimmäiset ilmoittautumiset ja lisää otan mielelläni vastaan malina@maliyoga.fi tai p.041-523 0593.

Lasten viikottaiset joogatunnit alkavat syyskuussa Porvoon Vanhassa kaupungissa.

Villa Rosan Avajaiset lauantaina 29.8. klo 11.00-14.00

Lasten joogatunnit pidän Porvoon Vanhassa kaupungissa tunnelmallisessa joogasalissa Villa Rosassa osoitteessa Kirkkokatu 11. Talo on vaaleanpunainen ja sisälle tullaan suloisesta sisäpihasta. Joogaan itse Villa Rosassa ja se on mielestäni aivan ihana paikka. Meille astangajoogeille on muodostunut siellä mieletön joogayhteisö.

Opettajani Kaisa Kantolan pitämä Ashtanga Jooga-koulu muuttui Jooga Porvooksi ja erilaisia joogatunteja lanseerataan lisää kaiken ikäisille ja tasoisille. Kaisa järjestää avajaiset lauantaina 29.8. klo 11.00-14.00. Tarjolla on teetä, elävää musiikkia sään niin salliessa ja Catharina Forsströmin taidenäyttely. Luvassa on vapaamuotoista tutustumista ja jutustelua. Lapset ovat erittäin tervetulleita tervehtimään minua.

Villa Rosa on ihana paikka ja siellä on mielestäni mahtavaa joogata niin aikuisten kuin lasten kanssa.

Maksuton lapsijoogan näytetunti klo 13.15-13.45

Pidän avajaisissa klo 13.15-13.45 maksuttoman lapsijoogan näytetunnin 6-13-vuotiaille lapsille. Sinne saa tulla kokeilemaan lasten joogaa. Aiempaa kokemusta ei tarvita ja joogamatotkin löytyy salilta. Koska otan näytetunnille vain maksimissaan kymmenen lasta, tulee tunnille ilmoittautua etukäteen joko laittamalla minulle tai Kaisalle viestiä. 

Myös aikuisille löytyy erilaisia ihania tunteja. Minua kiinnostaa kovasti Yin-jooga, se olisi loistavaa vastapainoa harjoittamalleni Ashtanga-joogalle. Elämässä olisi hyvä olla Yiniä ja Yania. 

Lasten jooga antaa voimia syksyyn.

Avajaistarjouksena kolme joogatuntia yhteensä vain 15 euroa

Avajaisissa on huikea avajaistarjous. Paikan päällä käteisellä ostettaessa kolme lasten joogatuntia yhteensä vain 15 euroa (sis. Alv 10%). Joogatunnit ovat voimassa syyskuun 2020 loppuun ja yhdelle lapselle voi ostaa vain yhden tarjouksen, mutta tarjouksen voi halutessaan jakaa useammalle lapselle.

Normaalisti lasten joogatuntien hinnasto:

Kertamaksu 10 €

Viiden kerran kortti 45 € voimassa 2 kk ostohetkestä

Kymmenen kerran kortti 80 € voimassa 3 kk ostohetkestä (kaikki hinnat sisältävät Alv 10%)

Kortit voi ostaa kätevästi verkkokaupastani tai maksaa käteisellä ennen tunnin alkua. Jos korona tulee taas sulkemaan joogasalit, annan korteille lisää voimassaoloaikaa tai voimme sopia Zoom-joogatunneista. Pyrin olemaan joustava maksuasioissa, vaikka korona kurittaakin joogakoulujen toimintaa.

Hangon Kadermon joogaretriitiltä voimaa

Lähden tänään perjantaina Hangon Kadermoon ja tulen takaisin maanantaina. Haen sieltä omaan joogaharjoitukseeni oppia ja voimaa. Haluan ladata akut täyteen, jotta voin antaa positiivista energiaa lapsille. Tämä on jo kolmas kerta, kun menen Kadermoon ja odotan reissua innoissani. Perheeni jää Porvooseen eli tämä on todellista laatuaikaa itseni kanssa. Syksystä tulee ihan mahtava!

Terveisiä Hangon Kadermon joogaretriitiltä!

Toivottavasti nähdään syyskauden avajaisissa! Sydämellisesti tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *