Koronaviruksen uhka ja kevään 2020 lasten joogatunnit

EDIT: KAIKKI KEVÄÄN 2020 LASTEN JOOGATUNNIT-JA PALVELUT TOISTAISEKSI PERUTTU KORONAVIRUS-EPIDEMIAN TAKIA!

Kevään odotukseen kuuluu niin hyvää kuin huonoa. Ihanat lasten joogatunnit jatkuvat taas Porvoossa ja samaan aikaan koronaviruksen uhka leijuu Uudellamaalla.

Olen imenyt itseeni valoa ja aurinkoenergiaa.

Kaakkois-Aasian aurinkoenergialla ladattuna

Olen viettänyt talven kylmimmät kuukaudet täällä Thaimaassa ja Balilla hankkien muun muassa uusia oppeja ja joogakokemuksia omaan harjoitukseeni. Olen latautunut positiivisella aurinkoenergialla ja odotan innolla, että pääsen jakamaan sitä muille. Minulla on ollut kova ikävä ihania oppilaitani. Onneksi parin viikon kuluttua palaan maailmalta takaisin rakkaaseen Porvooseen.

Näissä maisemissa olen ikävöinyt ihania pikkujoogejani ja suunnitellut kivoja tunteja.

Lasten joogaa 6-9-vuotiaille Open Yoga Porvoossa tiistaisin klo 18.00-18.45

Olen ideoinut uusia teemoja ja etukäteen valmistellut hauskoja lasten joogatunteja. Tiistaina 31.3.2020 aloitamme viikottaiset lasten joogatunnit 6-9-vuotiaille. Tunnit pidetään kevään ajan aina tiistaisin klo 18.00-18.45 Open Yoga Porvoossa (os.Asentajantie 8, 06150 Porvooo). Aiempaa joogakokemusta ei tarvita ja mukaan voi tulla myöhemminkin keväällä, mikäli tilaa riittää. Ilmoittautuminen tapahtuu kätevimmin laittamalla minulle suoraan sähköpostia malina@maliyoga.fi tai WhatsApp-viestillä p.+358 41 523 0593. Aikuisille on tarjolla maksutta luomuteetä lasten joogatuntien aikana.

Lasten joogan hinnasto

Kertamaksu 10,00 € (sis. Alv 10%)

5-kerran kortti 45,00 € (sis. Alv 10%) voimassa 31.5.2020 asti.

10-kerran kortti 80,00 (sis. Alv 10%) voimassa 30.9.2020 asti.

Vanhojen oppilaiden loppuvuoden 2019 aikana jo ostetut kymppikortit ovat sovitusti voimassa vielä 31.5.2020 asti. Tarkempaa tietoa maksuista löytynee Lasten joogatunnit ja-päivät sivulta.

Koronavirus huolettaa maailmalla ja kotimaassa

Täällä Kaakkois-Aasiassa koronavirukseen suhtaudutaan erittäin vakavasti. Lentokentillä saapuvilta matkustajilta on mitattu ruumiinlämpö myös kansallisilla lennoilla. Käsidesiä on tarjolla joka paikassa. Monet ihmiset kulkevat julkisissa paikoissa hengityssuojat kasvoillaan ja käsineet käsissään. Bangkokin Astanga-joogakoulu on ollut suljettuna jo tovin. Olen oleskellut Bangkokia lukuunottamatta täällä paikoissa, joissa ei ainakaan vielä ole todettu julkisuudessa koronavirustartuntoja.

Koronaviruksen uhka maailmalla pistää hiljaiseksi. Onneksi maailmassa on niin paljon kaunista ajateltavaa.

Ohjeet ja suositukset koronaviruksen varalta kevään lasten joogatunneilleni

Laadin kevään lasten joogatunneilleni joitain lisäohjeita, joita toivon yhdessä noudatettavan:

  1. Ethän tuo flunssaista lasta joogatunnille. 
  2. Ennen joogatuntia pese lapsen kädet kunnolla Open Yoga Porvoon WC:ssä. Hiero lapsen käsiin kunnolla saippuaa ja huuhdo runsaalla vedellä. Laskekaa yhdessä ainakin kahteenkymmeneen käsien pesun aikana. Kuivatkaa kädet huolella.
  3. Kerro lapselle, ettei hän koskettele silmiä, suuta tai nenää joogatunnin aikana.
  4. Kerro lapselle, ettei hän koske muihin lapsiin tai heidän mattoihin. Oma matto on oma alue.
  5. Anna lapselle tunnille mukaan kertakäyttöinen nenäliina tai talouspaperin pala. Ohjeista hänet tarvittaessa aivastamaan tai yskimään siihen tai omaan hihaan.
  6. Jos teillä on oma jooga-tai jumppamatto tai retkeilymakuualusta, ottakaa mukaan. En suosittele toistaiseksi joogasalin lainamattojen käyttöä. Jos omaa mattoa ei löydy, ystävällisesti pyydän, että aikuinen puhdistaisi oman lapsen lainamaton kunnolla ennen tunnin alkua ja sen jälkeen. Joogasalista löytyy puhdistamiseen tarkoitettu suihkepullo ja kertakäyttöpaperia. Myös joogamaton päälle levitettävän pyyhkeen voi levittää lainamaton päälle. Huomioithan, ettei pyyhe saa liukua eli sen on oltava turvallinen lapsen liikkuessa sen päällä.

Koska näihin varotoimenpiteisiin kuluu ylimääräistä aikaa, pyydän teitä ystävällisesti saapumaan joogatunnille hyvissä ajoin. Avaan ovet aina viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua ja laitan ne kiinni 15 minuuttia tunnin jälkeen.

Toistaiseksi emme tee joogatunneilla yhteisiä asanoita esimerkiksi pidä toisiamme kädestä kiinni. Seuraan Porvoon kaupungin ja valtion viranomaisten antamia ohjeita ja toimin niiden mukaisesti. THL:n ajankohtaista tietoa koronaviruksesta löytyy täältä. Jos tilanne äityy pahaksi pandemiaksi, ilmoitan heti mahdollisista tuntien peruutuksista tai muista varotoimenpiteistä. Kannattaa lukea vinkit, miten lapsen kanssa kannattaa keskustella koronaviruksesta.

Joogaamalla vahvistaa omaa kehoa luonnollisella tavalla.

Sydämellisesti tervetuloa lapset kanssani joogaamaan! Jooga vahvistaa kehoa ja kasvattaa vastustuskykyä ikäviä tauteja kohtaan. Rentoutusharjoitukset ja meditoiminen lisäävät mielenhallintaa ja tekevät onnellisen hyvän olon.

Sydämellisesti tervetuloa 6-9-vuotiaat lapset kanssani joogaamaan! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *