Lasten joogatunnit ja-päivät

Syyskuussa 2019 alkoi lasten viikottaiset joogatunnit Porvoossa. Open Yoga Porvoossa lasten joogaa 6-9-vuotiaille maanantaisin klo 16.30-17.15 joulukuun 2019 loppuun saakka.

Sydämellisesti tervetuloa, vielä mahtuu mukaan!

Syksyn 2019 Lasten joogatunnit 6-9-vuotiaille maanantaisin klo 16.30-17.15 Open Yoga Porvoossa

Lasten viikottaiset joogatunnit 6-9-vuotiaille pidetään valoisassa Open Yoga Porvoossa (os. Asentajantie 8, 06150 Porvoo) aina maanantaisin klo 16.30-17.15. Joogatunnin pituus on 45 min ja se rakentuu vaihtuvan tarinan ympärille. Tunnilla teemme mm. liikkeitä, hengitysharjoituksia, mindfullnessia, rentoutumista. 

Lapsella ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta eikä omaa joogamattoa, tunnit sopivat sekä tytöille että pojille. Jooga vahvistaa lapsen kehoa ja mieltä. Maanantain joogatunti antaa lapselle paremmat valmiudet kohdata mahdollisesti tuleva kiireinen ja tapahtumarikas viikko.

Lasten joogan voi maksaa kertamaksulla, kymmenen kerran kortilla, kuukausimaksulla tai lukukausimaksulla.

Kertamaksu maksetaan ennen tunnin alkua käteisellä 10,00 euroa (sis. Alv 10%) kerta. Ennen tunnille tuloa tulee vielä varmistaa tekstarilla p.041-5230593, että tunnille varmasti mahtuu.

Kymmenen kerran kortti ostetaan MaliYogan verkkokaupasta etukäteen hintaan 80,00 euroa (sis. Alv 10%). Kortin voi vaihtoehtoisesti ostaa myös käteisellä ennen tunnin alkua. Malina säilyttää korttia ja merkkaa siihen osallistumisen, näin pikkujoogin ei tarvitse huolehtia kymppikortista. Kymmenen kerran kortti on voimassa 23.12.2019 saakka. Kortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle.

Koko kalenterikuukauden joogatunnit ostetaan MaliYogan verkkokaupasta etukäteen kerralla. Yhden kalenterikuukauden hinta on 32,00 euroa (sis. Alv 10%) eli yhden tunnin arvo on 8,00 euroa (sis. Alv 10%). Yksi kalenterikuukausi sisältää aina neljä kertaa eli kerralla sitoudutaan neljään tuntiin. Maksua ei palauteta, vaikka lapsi jättäisi tulematta tunnille. (Jos halutaan maksaa useampi kuukausi kerralla tai vaikka koko lukukausi, tällöin voi ottaa minuun sähköpostitse yhteyden niin kirjoitan laskun.)

Ryhmään mahtuu maksimissaan 16 lasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan voi tulla kesken kaudenkin. Lapset eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta vaan jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva kotivakuutus, joka kattaa myös mahdollisen tapaturman vapaa-ajalla harrastuksen parissa. Joogatunnit vetää MaliYogan omistaja Malina Pursiainen.

Vanhemmat voivat halutessaan odottaa lasten joogatunnin ajan Open Yoga Porvoon viihtyisässä aulassa siemaillen MaliYogan tarjoamaa luomuteetä. Ovet aukeavat 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja sulkeutuvat 15 min tunnin jälkeen. Open Yoga Porvoossa on lasten mahdollista käydä suihkussa tunnin jälkeen.

Lasten joogatunnit ovat tauolla tammi-maaliskuussa 2020.

OSTA TÄSTÄ 6-9 VUOTIAIDEN KK-TUNNIT TAI 10-KERRAN KORTTI

TOISTAISEKSI TAUOLLA: Syksyn 2019 Satujoogatunnit 0-3-vuotiaille vauvoille ja taaperoille aikuisen kanssa perjantaisin klo 14.30-15.00 Aatos Cafessa

TOISTAISEKSI TAUOLLA: Vauvoille ja taaperoille suunnattu joogatunti, jossa oma aikuinen avustaa ja osallistuu mukana. Jokaisella tunnilla on vaihtuvan teeman ympärille rakennettu ihastuttava tarina, jonka parissa leikitään ja tehdään helppoja joogaliikkeitä oman kehitystason mukaisesti.

Hinta 8,00 euroa kertamaksu maksetaan ennen tunnin alkua Aatos Cafeeseen (os. Kaivokatu 37 B 06100 Porvoo).