Joogasynttärit

Lasten joogasynttärit

MaliYogassa järjestetään hauskat lasten joogasynttärit. Synttärisankarin lisäksi mukaan mahtuu 5 lasta eli ryhmän maksimikoko on 6 lasta (sisältäen myös mahdolliset sisarukset). Synttärit on suunnattu 5-11-vuotiaille lapsille niin tytöille kuin pojille. Synttärit kestävät 90 minuuttia eli 1,5 tuntia.

Synttärit alkavat 45 min mittaisella ohjatulla teemajoogatunnilla (tilasta löytyy joogamatot ja aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita). Ohjelmassa on myös ohjattua askartelua ja leikkimistä. Lopuksi tietenkin herkutellaan. Tarjolla on mm. porkkanatikkuja, kurkkutikkuja, kirsikkatomaatteja, viinirypäleitä, popcornia, taateleita, pähkinöitä, keksejä, karkkia ja mehua. Tarjoilut on mahdollista saada halutessaan kokonaan vegaanisina.

Lasten joogasynttäreille vanhemmat voivat jättää lapsensa tai halutessaan jäädä mukaan juhlimaan. Aikuisille synttäreillä on tarjolla luomuteetä. Aikuisten muut tarjoilut on mahdollista tuoda itse tai tilata MaliYogan kautta.

Laita sähköpostilla, WhatsAppilla tai tekstarilla (p. 041 523 0593) kolme ajankohtaa, jotka toivot synttäreille (pvm ja klo). Katson MaliYogan kalentereista onnistuuko silloin synttärit ja vastaan mahdollisimman pian.

Synttäreiden hinta on 185,00 euroa (sisältäen arvonlisäveron 14%) ja se maksetaan heti varauksen vahvistamisen jälkeen laskulla.

Vietimme taannoin 5-vuotiaan tyttäreni kaverisynttäreitä ihanassa miljöössä Porvoon vanhassa kaupungissa. Löysin joogasynttärit hieman vahingossa kun googlettelin lasten synttärivaihtoehtoja. Idea oli kuvattu selkeästi nettisivuilla ja erottui edukseen muista vaihtoehdoista ja tuntui helpolta ottaa yhteyttä Malinaan ja kysellä lisää. Ajatusten vaihto ja suunnittelu sujui kätevästi viestitellen ja aikaan saatiin juuri sankarin näköiset juhlat. Ohjelma oli monipuolinen ja sujui lasten tahdissa.Malinalla on mahtava tilannetaju ja upea läsnäolon voima ja lapsilla oli hauskaa. Herkkupöytä oli kauniisti katettu ja herkut katosivat alta aikayksikön. Vanhempien oli mahdollista jäädä viereiseen huoneeseen seurustelemaan teekupposen ääreen, mikä oli ihanaa ja osalle lapsista olikin tärkeää, että vanhempi oli lähellä. Voin lämpimästi suositella! Ihanaa, että meiltä Porvoosta löytyy tämmöistäkin osaamista. 

Tanja Laine