Ohjeet

§ Kaikki tunnit ja palvelut sopivat myös ensikertalaisille eli aiempaa kokemusta tai osaamista ei tarvita.

§ Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva kotivakuutus, joka kattaa myös mahdollisen tapaturman vapaa-ajalla harrastuksen parissa.

§ Ovet aukeavat 15 minuuttia ennen kunkin tunnin tai palvelun alkua ja sulkeutuvat 15 minuuttia sen päätyttyä.

§ Tilasta löytyy kaikki tarvittavat joogamatot, merinovillamatot, viltit, bolsterit, blokit ja muut välineet. Hoidot tehdään lattialla patjan päällä maaten päällysvaatteet päällä.

§ Tunneille voi ottaa mukaan oman vesipullon, villasukat ja pehmolelun. Päälle kannattaa pukea lämpimät ja joustavat vaatteet. Vanha 1800-luvulla rakennettu talo on talvella viileä.

§ Tunnit, palvelut ja hoidot maksetaan etukäteen varaamisen yhteydessä varaa heti-palvelussa. Ensimmäisellä kerralla tulee rekisteröityä järjestelmän käyttäjäksi. Tämän jälkeen ostetaan ns. prepaid-kortti. Maksutapahtuman jälkeen varataan tunti/palvelu ja maksetaan se prepaid-kortilla. Tuntivarauksesta tulee sähköpostiin vahvistus.

§ Tunnit pitää varata viimeistään 60 min ennen tunnin alkua ja hoidot kaksi tuntia ennen hoitoajan alkamista. Tunnit ja hoidot voi perua maksutta kuusi tuntia ennen tunnin tai hoidon alkua varausjärjestelmässä. Tämän jälkeen tunti ja hoito veloitetaan, vaikka sille ei saavuttaisi eikä sitä voi siirtää toiseen ajankohtaan.

§ Jos haluat maksaa liikuntaedulla (Smartum, Edenred ja Epassi) tai lahjakortilla niin otathan ystävällisesti yhteyden etukäteen sähköpostitse malina@maliyoga.fi tai viestillä.

§ Lisää vapaita hoitoaikoja voit kysellä sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä +358415230593 / Malina

§ Joogasalilla voi maksaa käteisellä, pankki-tai luottokortilla.

§ Lukujärjestys vaihtuu viikottain eli katso aina tarkasti tunnin ajankohta varaa heti-varausjärjestelmässä.

§ Jos ohjaaja sairastuu tai on matkoilla, annetaan automaattisesti jo maksetuille tuntimaksuille lisäaikaa.

§ Jos sinulla on sydämentahdistin, olet raskaana, sinulla on hiljattain alkaneet syöpähoidot tai jotain kysyttävää liittyen äänimaljoihin, joogaan tai muihin palveluihin, otathan ystävällisesti etukäteen yhteyttä.