Esittely

Nimeni on Malina ja lapsena minua kutsuttiin lempinimellä Mali. Mali on thai-kieltä ja tarkoittaa suomeksi kukkaa. Rakastan kukkia ja joogaa. Olen MaliYogan omistaja, yin-jooga-ohjaaja, Soundful Yin® -joogaohjaaja, kokonaisvaltainen lapsijoogan ohjaaja, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja.

Tutustuin joogaan jo parikymmentä vuotta sitten ja pikku hiljaa rakkaasta harrastuksesta on tullut minulle elämäntapa. Koska jooga-asanat tekevät ihmeitä keholleni ja meditointi antaa mielenrauhaa, halusin antaa tämän kauniin harjoituksen myös ala-asteikäiselle pojalleni. Porvoossa ei vuonna 2019 ollut tarjolla säännöllisiä lapsijoogan viikkotunteja, joten minun ei auttanut muu kuin kouluttautua itse lapsijoogan ohjaajaksi. Siitä saakka olen tarjonnut Porvoossa lapsille joogaa eri paikoissa.

Lapsijoogatunneillani käyneiden lasten vanhemmat alkoivat ajan myötä kyselemään minulta, voisinko tarjota heillekin aikuisten joogatunteja. Lapsilla on aina niin kivaa joogassa ja he ovat ihanan rauhallisia ja onnellisia tuntien jälkeen. Vanhemmat ja muut tuttavani janosivat samaa. Niinpä koin kutsumuksekseni jatkaa joogaopintojani yin-joogan ja äänimaljojen parissa. Nyt tarjoan joogapalveluita lapsille, aikuisille ja yrityksille.

Joulukuussa 2022 avasin oman ihanan joogastudion ja hyvinvointitilan Vanhassa Porvoossa os. Mannerheiminkatu 4, 00610 Porvoo. Joogastudio sijaitsee By Pia´s-vaateliikkeen vieressä ja sinne on helppo tulla niin autolla kuin bussilla. Tila on kooltaan 80 m2, se on vastaremontoitu, rauhallinen ja tunnelmallinen. MaliYoga on unelmieni täyttymys ja rakkausprojektini, jota toteutan suurella sydämellä ja intohimolla. Sydämellisesti tervetuloa!

Y-tunnus 1705289-4

malina@maliyoga.fi

puh. 041-5230593

Suositukset

Malinan vetämä joogatuokio eskarilaisille oli ehjä kokonaisuus, missä oli ihastuttava kehystarina, joka johdatteli lapsia tekemään joogaliikkeitä huomaamatta. Oli hienoa huomata kuinka hyvinkin vilkkaat lapset keskittyivät tekemiseensä ja myös arat ja vetäytyvät uskalsivat tulla mukaan. Oma joogamatto oli tärkeä elementti. Mielestäni joogatuokio tukee lapsen oman kehon hahmottamista ja oman toiminnan ohjausta. Saa olla mukana ilman odotuksia ja paineita. Malinan tapa huomioida lapset yksilöllisesti joogatuokion alussa loi turvallisen tunneilmapiirin ja rauhallinen ja johdonmukainen ohjaaminen auttoi lapsia pysymään mukana mielikuvaseikkailussa. Suosittelen lämpimästi kaikille !!! vilkkaiden ja äänekkäiden päiväkotipäivien päätteeksi ihanaa ja rentouttavaa joogatuokiota.

Anne Luostarinen, lastentarhanopettaja (työvuosia mittarissa 27v.), Porvoo