Lasten joogasynttärit

Lasten synttärit on usein vuoden kohokohta ja niihin halutaan panostaa.

Lasten joogasynttärit 6 lasta (ikä 5-11 v.) 2 tuntia Villa Valossa

VillaValossa (os. Rauhankatu 11, 06100 Porvoo) järjestetään hauskat ja rentouttavat lasten joogasynttärit. 

Synttärisankarin lisäksi mukaan mahtuu 5 lasta eli ryhmän maksimikoko on 6 lasta (sisältäen myös mahdolliset sisarukset). Synttärit on suunnattu 5-11-vuotiaille lapsille niin tytöille kuin pojille. 

Synttärisankari saa valita etukäteen teemaksi :

  • Kuninkaalliset
  • Merirosvot 
  • Eläimet

Joogasynttäreiden kokonaiskesto on kaksi tuntia. 

Synttärit alkavat 45 min mittaisella ohjatulla teemajoogatunnilla (tilasta löytyy joogamatot ja aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita). Ohjelmassa on myös teeman mukaista ohjattua askartelua ja leikkimistä. Lopuksi tietenkin herkutellaan. Näissä synttäreissä lapset eivät riehu sokerihumalassa vaan tarjolla on terveellisiä pääasiassa luomuruokaherkkuja kuten porkkanatikkuja, kurkkutikkuja, kirsikkatomaatteja, popcornia ja porvoolaista mehua. Synttäreiden ehdoton huippu on upea vesimeloni-rypälehai, joka toimii loistavasti perinteisen sokerikakun korvikkeena. (Halutessaan tietenkin sankarin vanhemmat saavat tuoda makeisia synttäreihin, mutta lapset viihtyvät myös mainiosti ilman.) 

Hurja vesimeloni-hai on synttäripöydän ehdoton kunkku. Raikkaat hedelmät maistuvat joogan jälkeen.

Lasten joogasynttäreille vanhemmat voivat jättää lapsensa tai halutessaan jäädä mukaan juhlimaan. Aikuisille ei ole synttäreillä varattuna tarjoilua, mutta ne on mahdollista tuoda itse tai tilata MaliYogan kautta.

Laita sähköpostilla tai tekstarilla kolme ajankohtaa, jotka toivot synttäreille (pvm ja klo). Katson VillaValon ja MaliYogan kalentereista onnistuuko silloin synttärit ja vastaan mahdollisimman pian.

Synttäreiden hinta on 148 euroa (sisältäen arvonlisäveron) ja se maksetaan heti varauksen vahvistamisen jälkeen laskulla.

Yhteydenotto-lomake